2777
2789
عنوان

دوستی عجیب

120 بازدید | 8 پست

تا به حال پیش اومده براتون با آقایی در رابطه عاطفی باشید که هم ایشون ابراز علاقه کنه هم شما ولی در عین حال   با همه اینا ایشون پا جلو نزارن ؟

چیکار کردین 

چجوری بیشتر به خودم جذبش کنم 

همکارم هستن ولی شیف هامون جوری که یک روز در میون میبینمش و اهل قزوین هست من زیاد راجب مردم قزوین و اخلاقشون نمیدونم 

اون زمانی که زن میگرفتن مال یه هفت هشت سال پیش بود.. الان کی زن میتونه بگیره😄

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید شرایط جلو اومدن ندارن

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹
اون زمانی که زن میگرفتن مال یه هفت هشت سال پیش بود.. الان کی زن میتونه بگیره😄

نه فقط ازدواج من مسئله ام اینکه هم همزمان با من هستن هم میبینم منو گردن نمیگیرن تو محیط ک وانمود می‌کند ما فقط همکاریم

نه فقط ازدواج من مسئله ام اینکه هم همزمان با من هستن هم میبینم منو گردن نمیگیرن تو محیط ک وانمود می‌ ...

خب پس علاقه نیست هوسه 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خب پس علاقه نیست هوسه 

چندین ماه  و این منو بلا تکلیف کرد چون نه میتونم جز ایشون به کسی فکر کنم و تا سعی میکنم فراموش کنم میاد جلو چشمم همش دارم سعی میکنم به خودم برسم تا نظرش بیشتر جلب بشه و این منو خسته کرده

چندین ماه  و این منو بلا تکلیف کرد چون نه میتونم جز ایشون به کسی فکر کنم و تا سعی میکنم فراموش ...

مطمئنی بهت علاقه داره یا چون روش کراشی همه حرکاتشو از روی علاقه میبینی؟!  اول به حسی که بهت داره مطمئن شو 

من حسم اینکه علاقت یک طرفس، آخه اگه واقعا بهت علاقه داشت میومد جلو و به قول خودت گردن میگرفت شمارو

مطمئنی بهت علاقه داره یا چون روش کراشی همه حرکاتشو از روی علاقه میبینی؟!  اول به حسی که بهت دار ...

پس چرا گل میخره اخه من اصن اولش واقعا حسی نداشتم بعد کم کم بقیه همکارا هم به این موضوع دامن زدن بعد خودش هر وقت می اومد گل می‌آورد ولی این گل آوردن کلن چند ماه اول بودن حتی منو با مادرشون و خواهرشون آشنا کردن ما بیرونم رفتیم فقط رسما باهم نیستیم ولی چند وقتی کلن حس میکنم ول کردن اما حالا منوحس میکنم به ایشون علاقه مند شدم