2789
عنوان

باردارییییییی

78 بازدید | 10 پست

سلام خانما شما در طول بارداری خانواده همسرتون را دعوت میکردید خونتون ؟؟؟؟؟

من از ماه رمضان با مادرشوهرم سر اینکه نذاشتم مهمونی بگیرم تو خونه ام به خاطر بارداری باهم بحث کردیم.ازاون موقع گذشت تا به حالا که هشت ماهه شدم و شوهرم میگه هنوزمادرم گاهی  بهم گوشزدمیکنه شما درطول بارداری زنت همه جا رفتی وخواهروبرادرات را دعوت کن منم میگم بعداز زایمان دعوت میکنم الان باردارم و نمیتونم. 

بخدا ازدست مادرشوهرم خسته شدم نمیشه هم قطع رابطه کرد

دعوتش کن چه اشکالی داره،میتونی از خواهر یا مادرت کمک بخای بیان براشون غذا درست کن زندگی رو بخاطر این حرفا خراب نکنید

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم اونم مادره دوست داره بیاد خونه پسرش خودتو جاش بزار ببین اگر خودت بودی دوست نداشتی بری خونه پسرت؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خب عزیزم اونم مادره دوست داره بیاد خونه پسرش خودتو جاش بزار ببین اگر خودت بودی دوست نداشتی بری خونه ...

به شوهرت بگو غذا از بیرون بگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
دعوتش کن چه اشکالی داره،میتونی از خواهر یا مادرت کمک بخای بیان براشون غذا درست کن زندگی رو بخاطر این ...

مادرشوهرم وخواهر وبرادرای همسرم عید نوروز دوبار اومدند خونمون وگفتم دیگه بعداز زایمان مهمونی گرفته بشه 

من که انقدر بارداریم پر از ریسکه هیشکی از جلو خونمون هم رد نمیشه ، خودمم هیجا نمیرم جز دکتر 

بخاطر سقطی که داشتم همه میدونن که الانم اوضاعم جالب نیس، حالا جدا از ویار و کمردرد و باقی مشکلاتم ....

ولی خب من نظر شخصیم اینه زن باردار رو نباید توی منگنه این چیزا گذاشت چون بیشتر از هرچیزی به آرامش و استراحت نیاز داره

شماهم که الان ماهت بالاست و سنگینی و کار کردن خطرات خودشو داره

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
خانواده همسرم ازاین که برای مهمونی غذای بیرون باشه دوست ندارند ومیگند باید خودمون حتما غذا بپزیم

بگو ببخشید من حالم بده نتونستم بپزم 

من که انقدر بارداریم پر از ریسکه هیشکی از جلو خونمون هم رد نمیشه ، خودمم هیجا نمیرم جز دکتر  ب ...

منم تا کاری انجام میدم کمرم درد میگیره وخودم از اوضاع خودم خبر دارم وجلوی خانواده شوهرم بروز نمیدم و چیزی از مشکلات دوران بارداری نمیگم برای همین فکر میکنند من میتونم 

منم تا کاری انجام میدم کمرم درد میگیره وخودم از اوضاع خودم خبر دارم وجلوی خانواده شوهرم بروز نمیدم و ...

در جریان بذارشون 

و اگر خیلی مشتاق به اومدن هستن خودشون زودتر بیان چیزی درست کنن 

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....