2789
عنوان

خودکشی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 46 پست

لعنت به مردمی که این فرهنگ و جا انداختن که نمره مهمه و..... چرا باید یکی بخاطر نمره حتی این فکر به ذهنش برسه!؟من خودم سر امتحانام انقدررر گریه میکردم و به مرگ فکر میکردم.... دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟اینه که کشورمون روی محور نمره میچرخه/: 

امیدوارم زنده بمونه هرچقدرم که غیرممکن باشه!بیاد و به همه ی اهدافش برسه

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

بستگی به غلظت اسید داره اگر در حد آب باطری باشه چون زیاد نمیتونه بخوره احتمال زنده بودنش زیاده

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چه ناراحت کننده خداازشون نگذره چرااخه همه ی درساشوتجدیدزدن

فک کن حتی ورزشی هم مردودی زدن 

تمام اشونو همه امروز پشتش بودیم رفتیم پیش مدیر 

کاری باهامون کرد همه سرمون و انداختیم پایین رفتیم

فک نمیکردم واقعا اینکار کنهههههههههه😭

فک کن حتی ورزشی هم مردودی زدن  تمام اشونو همه امروز پشتش بودیم رفتیم پیش مدیر  کاری باها ...

وای اینا دیگه کیان جواب این حق الناسی که کردن چطور میخوان بدن عذاب وجدان ندارن یه بچه بخاطر اینا رو تخت بیمارستانه و پدر مادرش یه چشمشون اشکه یه چشمشون خون واقعا که

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
😭💔من خودم دوس دارم بگن این شوخیه خودمم برگه کارنامه رو دیدم همه رو مردود زده بودن  

نامردا😭هیچ خبری ازش نداری؟؟

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

من خودم با اینکه شاگرد اول بودم نمره م. شده ۱۵ ولی خب واقعا نمیدونم چی بگم به کسایی که نمره رو مهم‌کردن🙂کاش بفهمیم هیچی از حال روحی و جسمی خودمون مهم تر نیست و نمره یه عدده:) هیچی ارزش اینو نداره ک به خودمون اسیب بزنیم 

زن عفت افتخار🌱! بسیجی‌چادری🫀🖇  حالِ دلتون خوب🌸
من خودم با اینکه شاگرد اول بودم نمره م. شده ۱۵ ولی خب واقعا نمیدونم چی بگم به کسایی که نمره رو مهم‌ک ...

من خودمم افت زیادی کردم.....🙂💔روحیه خودمم داغونه اما  باز دارم تمام تلاشمو میکنم

😭فعلا بی خبرم

🥺🥺

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-