2777
2789
عنوان

پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 105 پست
ببالاخره دغدغه من این بود  اینجا کسی نمیتونه ب کسی بگه چی غلطه چی درسته  فقط میتونه بی س ...

اسی به خودت افتخار کن اگه  کسیم دیگه حرفی زد با جوابای بامزه نشونشون بده که به سبزه بودنت افتخار میکنی 

مثلا بگو شیر خالی رو کمتر کسی میپسنده ولی همه عاشق شیر کاکائو ان بعدم من یکی از ارزو هام این بود دخترم شبیه من سفید نباشه که خدارو شکر  سبزه نمکی شده و خیلیم جذاب هستش 

مطمعنم زیبایی که الان داره  اگه سفید بود نداشت 

خیلیا بهم میگن تو که خیلی سفیدی چرا دخترت انقد سیاهه درصورتی که معمولیه و مثل تو سبزه اس و ولی سیاه نی 

در جوابشون میگم چون دختر من از من ارزشش بالاتره  و مثال شیر کاکائو رو میزنم😆😅

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما هم می بینی توهین و دعوا داره شروع میشه میتونی تاپیک رو قفل کنی عزیزم

من دعوا نمیبینم!!

تاپیک خودمه 

هرموقع خواستم قفل میکنم 

میخام نظرات مختلفو بخونم 

شما برو بیرون اعصابت بهم نریزه بخدا جدی میگم 

منم گاهی از بعضی تاپیکا بدم ک میاد کلا نت رو خاموش میکنم خودت مهم تری😘😘😘

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اسی به خودت افتخار کن اگه  کسیم دیگه حرفی زد با جوابای بامزه نشونشون بده که به سبزه بودنت افتخا ...

😍😂😂♥️مرسی جوابا عالی بود 

حتما استفاده میکنم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان دیگه ازین ور بوم بیفتین همتون . اره همتون یک صدا به سفیدا توهین کنین . کلا عجیب غریبن بعضیا . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کندال کجاش برنزه س عزیز؟؟ 

پوستش عزیز

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
نچ

گندمی تیره رو به برنزه‌س مثل خواهراش کیم و کایلی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
گندمی تیره رو به برنزه‌س مثل خواهراش کیم و کایلی

زهی حس خوبی بهت دارم باهام هم فرکانسی😘

زهی حس خوبی بهت دارم باهام هم فرکانسی😘

دل به دل راه داره 😀😘

دل به دل راه داره 😀😘

😘😘😘

😐من پست بعدش بهش توضیح دادم که چرا نوشتم اندامم چطوریه  دستت درد نکنه خانم واقعا که

من برا قسمت دومش گفتم عزیزم اصلا به اولش توجه نکرده بودم شرمندع بدت اومد 

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆