2777
2789
عنوان

دلم گرفته

147 بازدید | 6 پست

همسرم دلمو شکونده

خیلی ناراحتم

با اینکه ده سال ازم بزرگتره عین بچه ها وابسته شدید به مادرشه.من و مادرش باهم مشکلی نداریم

ولی اون به خاطر مادرش همش باهام دعوا میگیره

دیشب به خاطر اینکه گفتم شام رو خونه خودمون بخوریم کلی باهام دعوا گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مادرا نمیدونم چرا واس تربیت پسراشون وقت نزاشتن

گناه من بیچاره چیه، ده سال ازش کوچک ترم

همش من باید کنار بیام، آخرشم من باید باهاش صحبت کنم تا باهام قهر نمونه.

قهر میکنیم میره خونه مادرش که همسایمونه و مدت طولانی اونجا میمونه و منم تنها...

همشم تهدیدم میکنه که به خونوادت میگم چیکار کردی، به مادرت زنگ میزنم و ....

میدونم اگه به اونا بگه اونا هم میفهمن که این بچه بازی داره درمیاره ولی خب نمیخوام به خاطر من ناراحت بشن.

جالبه با خونوادم رفت و آمدی نداره و دائما خونه مادر خودش پلاسه

هیییی این مادرا چرا پسرارو ول نمیکنن آخه البته تعجبم نمیکنم از الان میبینم که مامانم چجوری داداشمو به خودش وابسته کرده داره به اون بیشتر وقت میذاره

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
هیییی این مادرا چرا پسرارو ول نمیکنن آخه البته تعجبم نمیکنم از الان میبینم که مامانم چجوری داداشمو ب ...

مادرشوهرم بالای ۷۰ سال داره ولی نفوذش رو زندگی ما خیلی زیاده