2777
2789
عنوان

دکتر های افتضاح اهواز

10309 بازدید | 38 پست

من تازه دو ساله اومد اهواز می‌شنیدم قبلا هر کی اینجا بود برای درمان میرفت شیراز و اصفهان مسخره میکردم. حالا میبینم حق داشتن. 13 روز پیش کورتاژ شدم خیر سرم هنوز تو شکمم بقایا هست. معلوم نیست اینا انسان هستن یا نه. اصلا هم اطلاعات بهت نمیدن که چکار بکن چکار نکن فقط قرص و میدن و به سلامت. چون میخوان باز بری پیششون پول بدی. دکتر های زنان اهواز فقط پول و میبینن. و تازه 4 تا 4 تا مریض میبینن با هم. 

در مورد دکترای اهواز نظری ندارم

ولی متاسفانه همه جای ایران دکترها ۴ تا ۴ ویزیت میکنن.  دیگه کمتر دکتری وجود داره که وجدان داشته باشه یکی یکی ویزیت کنه و اینا همه اش به خاطر سکوت خودمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درست صحبت کن الان منی که اهوازیم بدم میاد اتفاقا دکترای اهوازی بهترین دکترا هستن دکتر داریم تا دکتر پیشه دکتر خوب برو اگه بد بود بیا غر بزن قیمت که تعیین کننده کیفیت نیست که الان بیای بگی که گرونه توی زیتون توی گلستان کلی دکتر خوب هست با قیمت مناسب

اهوازعشقه خوشحالم که اهوازیم ولی درست میگین دکتراش زیاداوکی نیستن ولی بعضیاشون عالی عالین👀🤍

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️

۴ ام به مامانم نوبت عمل دادن 

انقدر تاکیید کردن که ساعت ۷ صبح بیمارستان باش 

بنده ن ابی ن خوراکی از شدت استرس ی شب نخوابیده بود 

تا ساعت ۳،۴ بعد از ظهر اومدن بهش گفتن دکتر وقت نمیکنه عملت کنه فردا اول وقت میبرنت اتاق عمل باز هم از ۱۲ شب نباید چیزی بخوره ن اب ن غذا

فرداش  هم تا ساعت ۶،۷ بعد از ظهر گشنه و تشنگی کشید باز هم گفت دکتر نیست 

شنبه هفته ی دیگ اول وقت عمل میشی مرخص موقت شد تا شنبه 

شنبه هم ک رفت تا ساعت ۲ ظهر نگهش داشتن و باز کنسل کردن که فلان وسیله رو نداریم 

و تا الان😐

من خونریزی داشتم آمبولانس بردم بیمارستان سینا دکتر الهام یاری. 

خب عزیزدلم شما اشنایی خوبی با دکترا و بیمارستان ها ندارید 

باید میرفتید خصوصی یا نیمه خصوصی 

سینا جالب نیس 

اهوازعشقه خوشحالم که اهوازیم ولی درست میگین دکتراش زیاداوکی نیستن ولی بعضیاشون عالی عالین👀🤍

من همه جور دکتری اینجا رفتم. از ماما بگیر تا فوق تخصص فقط پول و میبینن. 

عزیزم با شهرش کاری ندارم آدم هاشو دوست دارم. گیر دکتر ها افتادم. والا دنبال یه قابله میگردم پیر باشه با تجربه

خب عزیزدلم شما اشنایی خوبی با دکترا و بیمارستان ها ندارید  باید میرفتید خصوصی یا نیمه خصوصی&nb ...

عزیزم آمبولانس منو برد. تازه گفتن اگر میرفتی فاطمه الزهرا که بدتر بود. بعدشم عزیزم شما درست میگی ولی خصوصی باید حداقل 10 میلیون میدادم خب از کجا. 

منم همینو میگم همه چیز اینجا با پوله 

والا تهران میرفتم میلاد بهترین دکتر بهترین امکانات و مجانی