سلام دوستان لطفاً کمکم کنید،
من طلسم و جادو قبول دارم ولی هیچ وقت بهش اهمیت ندادم،چند وقت خیلی اتفاق های بد واسه من و همسرم میوفته،سقط داشتم مرتب سردردم،هر وقت قصد بارداری دارم میرم دکتر میگه خانوم شما عفونت داری،بعدش که بیخیال حاملگی میشم خوب میشم،الان سه سال من مرتب میرم دکتر،تا این که حامله شدم و سقط شد،همسرم اوایل ازدواج ورشکست شد،دوستش موکل داشته،بهش گفته مادرزنت واست دعا گرفته،
مامانم اصلا اهل این کار نبود همسایه مامانم اینا خیلی دنبال دعاست،بهش میگه برو پیش دعانویس مشکلت حل میشه،همون زمان شوهرم نمیرفت خونه مامانم،مامانم با همسایه میره واسه شوهرم دعای محبت میگیره
دوست شوهرم بهش میگه این بدبیاری و ورشکستگی بخاطر اثر منفی اون دعاست،ما بیخیال شدیم،تا این که الان همش بدبیاری و سقط و ....یک نفر به همسرم گفت واستون دعا گرفتن،شوهرم میره پیش دعانویس بهش میگه واسه خانومت دعا گرفتن حامله نشه،خونه رو بگردین پیدا میشه،
حالا شوهرم همش عصبانی میگه به مامانت بگو،اون دعا گرفته،بهش میگم من چی بگم،اون که دعا نمیگرفته،میگه شاید دعا واسه چیز دیگه بود اثرش،
بخدا موندم چیکار کنم،از طرفی نمیدونم کجای خونه رو بگردم،کسی میتونه راهنماییم کنه،ممنون میشم