2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته...

223 بازدید | 8 پست

تو این روزا انقدر گریه کردم انقدر فکرم درگیره که حد نداره

توروخدا دعا کنین مشکلم برطرف بشه 

از آینده خیلی میترسم

تصویر آینده برام نامفهومه

حجم افکار داره مغزم رو منفجر میکنه

اصلا نمیدونم چیکار کنم

هیچوقت تو زندگی انقدر مستاصل نبودم😭

خدا هیچ کسی رو تو موقعیت الان من قرار نده

چند روز دیگه تولدمه همش با خودم میگم تولد امسالم بدترین و تلخ ترین تولد زندگیمه

😭😭😭😭

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

#حرف_حساب ✅

~

زندگی علاوه بر طول و عرض، "عمق" هم داره!

آیا همینجوری که داری تو مسیر زندگی پیش میری، عمیق هم زندگی میکنی؟!

این همه عجله و استرس برای چی آخه؟ به کجا میخوای برسی؟

بخدا هیچی تهش نیست.

زندگی تو همین لحظاتیه که مثل باد داره میگذره و تو هم بی توجه از کنارش میگذری.

آخه کی تضمین کرده که یه روز دیگه، یه ساعت دیگه یا حتی یه دقیقه دیگه زنده ای؟!

پس چرا عشقتو، لبخندتو، لذتتو، پولتو، شادی و تفریحتو نگه میداری واسه فردایی که هیچ کس نمیتونه قول اومدنشو بده؟!

قشنگ زندگیتو زیر زبونت مزه مزه کن.

طوری زندگی کن که انگار آخرین باریه که داری همه چیو تجربه میکنی.

جوری به زیباییها و مناظر اطرافت نگاه کن که انگار آخرین باریه که داری نگاهشون میکنی.

جوری به اطرافیانت عشق بورز که انگار اخرین باریه که داری میبینیشون.

جوری از غذا خوردنت لذت ببر که انگار آخرین باریه که داری غذا خوردنو تجربه میکنی

اونوقته که زندگی رو با تمام وجودت تجربه و لمس کردی.

طوری زندگی کن که اگه هرلحظه عزرائیل اومد جونتو بگیره با آمادگی کامل بگی بزن بریم. نه اینکه ازش مهلت بخوای که فقط یک بار دیگه زندگی کنی.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

••-••-••-••-••-••-••-••

~JOIN↴🌸{  @azsargozashteha}                    

••-••-••-••-••-••-••-••

#حرف_حساب ✅ ~ زندگی علاوه بر طول و عرض، "عمق" هم داره! آیا همینجوری که داری تو مسیر زندگی پیش ...

تاالان تو زندگی دقیقا همینجوری بودم

اتفاقی برام افتاده که لحظه لحظه زندگیم رو تلخ تر از زهر کرده...

دیگه هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاالان تو زندگی دقیقا همینجوری بودم اتفاقی برام افتاده که لحظه لحظه زندگیم رو تلخ تر از زهر کرده... ...

نا امید نباش .تاریک ترین نقطه شب یه دقیقه قبل صبحه .زندگی بالا و پایین داره .یروزی ام میخندی به الان 🌿

چرا خب مگه چه مشکلی داره که نشه حلش کرد؟

مشکلم رو نمیتونم بگم 

ولی حس میکنم این درد و این بار مسولیت برام خیلی سنگینه

مطمئنم زیر بارش کمر خم میکنم

مشکلم رو نمیتونم بگم  ولی حس میکنم این درد و این بار مسولیت برام خیلی سنگینه مطمئنم زیر بارش ...

دنیا پر از آدمای ضعیفه، یکاری کن که بعدا از خودت شرمنده نباشی که کاش قوی تر می بودم .بعدا به خودت افتخار کنی

نا امید نباش .تاریک ترین نقطه شب یه دقیقه قبل صبحه .زندگی بالا و پایین داره .یروزی ام میخندی به الان ...

نمیدونم فعلا که بعد از ۱۰روز نتونستم باهاش کنار بیام

همش خیره میشم به یه نقطه تا به خودم میام صورتم پراز اشکه

جلو شوهرم و بقیه وانمود میکنم که خوبم قوی ام ولی از درون دارم صدای خرد شدن استخون هام رو میشنوم 

کاش واقعا فرداهای بهتر بیاد...

دنیا پر از آدمای ضعیفه، یکاری کن که بعدا از خودت شرمنده نباشی که کاش قوی تر می بودم .بعدا به خودت اف ...

تو ۲۶ سال زندگیم هیچوقت امتحان به این بزرگی و سختی نداشتم

بلا زیاد سرم اومده از نزدیک ترین آدمای زندگیم بدترین ضربه هارو خوردم ولی بازم سرپا موندم

نمیدونم این بارم میتونم کمر راست کنم یا نه 

حس میکنم واسه این مشکلم خیلی کوچیک و کم طاقتم

کاش خدا کمکم کنه...