2777
2789
عنوان

اختلال پانیک

222 بازدید | 12 پست

سلام

روز همگی بخیر

من یه چند وقتی که دچار اختلال پانیک شدم و روانپزشک برام قرص های ریسپریدون، سرترالین و کلونازپام رو تجویز کردن

حدود سه ماه و 20 روز از مصرف این قرص ها میگذره

میخواستم از افرادی که تجربهٔ مشابهی داشتن بپرسم که درمان دارویی اونها چند ماه طول کشید؟! باز هم مصرف این داروها رو ادامه بدم یا نه؟! 

متشکرم 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر روز مصرف می کنین یا بعد از حملهٔ اضطرابی؟! 

نه دیگه وقتایی که حالن داره بد میشه. اولاش روزی ۶ تا میخوردم با اینکه دکتر گفته بود فقط دو تا . منم رفتم متخصص قلبم گفتم من ۶ تا میخورم . گفت اصلا . گفتم بابا من درررردد دارم نفسم بالا نمیاد . گفت دوره اش بگذره بهتر میشی. خلاصه راست گفت . الان تقریبا هفته ای دو یا سه تا میخورم. 

کاری به کارت ندارم
نه دیگه وقتایی که حالن داره بد میشه. اولاش روزی ۶ تا میخوردم با اینکه دکتر گفته بود فقط دو تا . منم ...

دکتر برای من یه قرص سرترالین برای بعد ناهار، نصف قرص ریسپریدون هر شب و در مواقع حمله، یک چهارم کلونازپام تجویز کرد

من توی این مدت این قرص ها رو مصرف کردم و واقعا حالم رو فوق العاده تغییر داد

الان میترسم که هر چی بیشتر قرص مصرف کنم، بیشتر بهش وابسته میشم

به خاطر همین میخواستم بدونم، دکتر بعد از چند ماه گفتش که فقط در موارد حاد، پروپرانول مصرف کنین؟!

دکتر برای من یه قرص سرترالین برای بعد ناهار، نصف قرص ریسپریدون هر شب و در مواقع حمله، یک چهارم کلونا ...

بعد از سه ماه سرترالین قطع کرد و بطور یک دفعه . من اصرار کردم بازم تجویز کنه ولی گفت پانیک رو باید مدیریت کنی بدون دارو . پروپرانولو گفت همیشه بخور ضرر نداره . 

کاری به کارت ندارم