2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده عزیزم

تو طولانی مدت اگه جرم بمونه به بافت لثه اسیب میزنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یکم درد داشت برا من  ولی خب خطرناکه اگه دندونتون لق میزنه  زودتر جرم گیری کن مشکلی پیش نی ...

میترسم دندونام زشت بشه یا لثه م کنده بشه چون شل شده😬😂 فوبیای کنده شدن لثه دارم

لثه هام داره تحلیل میره از جرمه یعنی زیادم نیستا ولی چسبیده به لثه 

لثه ی من بافت استخانیش تحلیل رفته ،دندون پزشکم گفت اگه مراقبت نکنم مجبوریم پیوند بزنیم.

راهش سادست

منم  اول رفتم جرمگیری و هر وعده بعدش مسواک نخ دندون اصولی و قرقره اب نمک

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

باید جرم گیری کنی چون اگر لثه از بین بره اون وقت باید جراحی لثه کنی که خیلی بیشتر درد داره اگر حرفه ای باشه اصلا درد نداره من شنبه کردم برای منم مثل شما شده جرم گیری کردی تو هفته حداقل دو بار اب و نمک قرقره کن لثه سفت میشه

پس بهتره تااون مرحله نرسیده انجام بدم نه؟

اده خرج چرمگیری نهایت یک تومنه اون تا ده تومنم شنیدم

باید جرم گیری کنی چون اگر لثه از بین بره اون وقت باید جراحی لثه کنی که خیلی بیشتر درد داره اگر حرفه ...

مرسی عزیزم من سخت ترین جراحی ها رو انجام دادم اما فوبیای کنده شدن لثه دارم بابین دندونام زشت بشه فاصله بیفته اما بین دوتا دندون پایینم لثه اویزون شده از داخل جرم داره