2777
2789
عنوان

کنکور مشاوره

283 بازدید | 10 پست

سلام دوستان از انتخاب رشته چیزی سر در میارین در مورد کد مخفی اینا در مورد پردیس خودگردان اینا بدون کنکور یا ظرفیت مازاد اینا تورو خدا اگه میدونین راهنماییم کنین ۳ میلیون پول میخوان برای انتخاب رشته 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

تیم مشاوره مرجان احمدی راد 

یا دکتر ایروانی 

فرشته قدسی اینا فک کنم داشته باشن و کمتر هم میگیرن

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
تیم مشاوره مرجان احمدی راد  یا دکتر ایروانی  فرشته قدسی اینا فک کنم داشته باشن و کمتر هم ...

من نمیخوام اصلا مشاور بگیرم معلوم نیست آدم قبول بشع چخبره اخه آدم این همه پول هزینه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخوام اصلا مشاور بگیرم معلوم نیست آدم قبول بشع چخبره اخه آدم این همه پول هزینه کنه

عزیزم انتخاب رشته مسخره بازی نیس که بخوای خودت انجام بدی‌.من دختر عموم فرهنگیان قبول شد سر انتخاب رشته ش مشاور نداشت خودش انجام داد بیچاره شد مجبور شد دوباره بمونه پشت کنکور.

من گفتم که بدونی عزیزم خودت بهتر می دونی

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
عزیزم انتخاب رشته مسخره بازی نیس که بخوای خودت انجام بدی‌.من دختر عموم فرهنگیان قبول شد سر انتخاب رش ...

باشه حالا ب رتبه م نگاه میکنم رتبه خوبی نمیارم میدونم پردیس و خودگردان میدونین فرقش چیه؟؟تا چ رتبه ای برمیداره ؟

باشه حالا ب رتبه م نگاه میکنم رتبه خوبی نمیارم میدونم پردیس و خودگردان میدونین فرقش چیه؟؟تا چ رتبه ا ...

نه عزیزم زیاد سر در نمیارم ازشون