2777
2789
عنوان

چطور آشپزیمو خوب کنم ؟🥴🥴🥴

154 بازدید | 15 پست

کلا مهمان میاد استرس میگیرم هرچی بلدم خودم تلاش کردم اما خیلی تنوع نداره 

پیشنهاد نظر تجربه لطفا بم بدید خواهشا 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مدل مهمونیام اینطوریه که از یک یا دوروز قبل آماده میشم. (اگر مهمونی از قبل دعوت داده باشم وگرنه یهویی هم داشتم). 

از شب قبل ژله و سالاد الویه و یا سالاد ماکارونی رو درست میکنم. خونمو جمع میکنم. میوه هامو میشورم 

فرداش اگر غذام قورمه سبزی یا از این قبیل باشه از 8 تا 11 غذامو آماده میکنم و زیرشو کم میکنم تا موقع شام. مرغ 3 تا 4 ساعت مونده به شام درست میکنم. 

برای پذیرایی تخمه یا آجیل. چایی با یکم گلاب توش. شکلات و هندوانه و میوه میارم. اگر تابستون بود از این شریت سن ایچا یا فالوده طالبی میارم. 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 

فوت و فن قورمه سبزی. اولا سبزی مهمه من توی سبزی قورمه خیلی کم ریحون و نعناع و شنبلیله و شوید میریزم( اینارو باید خیلی کم ریخت چون زیادیش تلخ میشه) .جعفری و تره گشنیز و کمی کرفس هم میریزم .و به مقادیر برابر اسفناج و چغندر. همینطور خیلی کم پیازچه و سیر. (خدایی هر کی قورمه هامو خورده تعریف داده حسابی) 

بعدشم باید سبزی هارو خیلی تفت بدی که سبز تیره بشه (سیاه بشه تلخ میشه. سبز تیره بشه کافیه) 

برای لعابش میتونی آرد رو توی یه تابه بریزی (فقط آرد بدون هیچ چیزه دیگه ای) بعد تفت بدی تا کرم رنگ بشه(زیاد تفت ندیا تلخ میشه در حد کرم رنگ کافیه) بعد که کرمی شد بهش آب اضافه کن و با همزن هم بزن تا کامل حل بشه و بریز تو خورشت. برای 2 تا 6 نفر یک تا یک و نیم و برای 6 تا 10 نفر دوتا قاشق غذا خوری آرد بزن. زیاد بزنی مزه قورمه عوض میشه 

رب انار رب گوجه رو هم شنیدم میزنن ولی تا به حال امتحان نکردم. قره قروت زدم که خوب شده 

گوشت رو آخر سر اضافه کن. به جای لوبیا قرمز لوبیا چیتی بریز. یه قاشق شنبلیله خشک هم شنیدم لعاب دارش میکنه (زیادی نریزی تلخ میشه) 

اگر قورمت تلخ شد یکی دو حبه قند اضافه کن و اگر شور شد سیب زمینی حلقه حلقه بریز توش آخر واسه سرو در بیار. اگر تند شد یه در بطری نوشابه بریز 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
فوت و فن قورمه سبزی. اولا سبزی مهمه من توی سبزی قورمه خیلی کم ریحون و نعناع و شنبلیله و شوید میریزم( ...

آبلیمو و نمک هم 15 تا 20 دقیقه آخر اضافه کن که گوشت سفت نشه 

غذاهای اصلی برای مهمانی اینا مناسبه 👇

چلو گوشت 

فسنجون 

اکبر جوجه 

مرغ 

قورمه سبزی 

مرغ شکم پر 

کباب چوبی

برای پیش غذا 

سالاد الویه 

سالاد ماکارونی 

سالاد مرغ

سالاد سیب زمینی 

سوپ ورمیشل 

سوپ جو 

سوپ سفید

سالاد کاهو

لازانیا 

اسنک

ژله خورده شیشه. ژله رنگین کمان. ژله بستنی و... 

زیتون پرورده 

ماست 

نوشیدنی 

دلستر 

نوشابه 

دوغ

برای الویه و سالاد ماکارونی و سالاد سیب زمینی و سالاد مرغ میتونی 

رولت الویه و سالاد مرغ و سیب زمینی درست کنی 

توی قالب بریزی

توی دیس بریزی و با هویج خیارشور نخود فرنگی ذرت و گوجه و جعفری تزیین کنی