2777
2789
عنوان

ضرر داره ؟

77 بازدید | 8 پست

اصلا دلم نمیخواد هیچی بخورم ینی اصلا گرسنه نمیشم

خوراکم کمتر شده وزنمم ۲ کیلو تو همین چند روز کم شده

مبخواستم ببینم این نخوردنا واسه جنین ضرر نداره فعلا ؟

امروز وارد هفته پنج شدم

ن عزیزم واسه خودت بد میشه دندونات میپدسه پوستت خراب میشه موهات ریزش میگیرع ب مرور

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم واسه خودت بد میشه دندونات میپدسه پوستت خراب میشه موهات ریزش میگیرع ب مرور

خب چی بخورم که غذا حساب نشه ولی ارزش بالای غذایی داشته باشه طوری که یکمشم برا بدنم بس باشه 

سعی کن بخوری ولی خب هفته های اول همه تقریبا به خاطر ویار نمیتونن بخورن من خودم تو ۳ ماه اول ۳ کیلو کم کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سعی کن بخوری ولی خب هفته های اول همه تقریبا به خاطر ویار نمیتونن بخورن من خودم تو ۳ ماه اول ۳ کیلو ک ...

روزای اولی که فهمیدم باردارم نمدونم تلقین بود یا نه ولی خیلی تهوع و دل پیچه داشتم

الان ندارم ولی بازم میل به غذا پیدا نکردم

خب چی بخورم که غذا حساب نشه ولی ارزش بالای غذایی داشته باشه طوری که یکمشم برا بدنم بس باشه 

شیر ولبنیات . آجیل ومغزیجات...میوه وسبزی وآبمیوه های طبیعی بستنی..سوپ وآشها

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
روزای اولی که فهمیدم باردارم نمدونم تلقین بود یا نه ولی خیلی تهوع و دل پیچه داشتم الان ندارم ولی با ...

تحرکت کمه واسه اینه اشتها نداری