ممنوعه چون باعث درگیری بین کاربرا و چه بسا توهین میشه والا تو این مدت عضویتم دیدم که همه تو تاپیک های عقیدتی ناخواسته توهین میکنن به هر دو طرف قضیه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم کسی نمیگه که نوع پوشش بقیه ب کسی ربط داره وهمه ی شکل باشن که
نظرم بود راجع به حجاب
و یک نکته ی دیگه
حجاب و بی حجاب و بد حجاب اصلا وجود خارجی نداره یعنی اینکه چادر ، روسری و مانتو نوعی از لباس هستن درست مثل تاپ و شلوارک و ... و این به انتخاب افراد از کدوم استفاده کنند
این چندمین کاربری هست که دارم . کاربری های قبلیم تعلیق شدن 🤐👻
دوما تو این تایپکای عقیدتی کسی جهت تغییر عقیده ش نمیاد با حجاب و بی حجاب میان که عقیدشونو بگن
یکی میاد دخالت میکنه
و نتیجه ش میشه دعوا
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
چون ی عده خیلی دوست دارن تو جامعه خودنمایی کنن مخالف حجابن وگزارش میزنن
نه عزیزم چون تو تاپیک های عقیدتی مخصوصا حجاب ناخواسته توهین رخ میده دیگه سایت ممنوع کردش من واقعا دیدم از سال ۸۸ 😅
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊