2777
2789
عنوان

ادبیات انگلیسی 🔤

115 بازدید | 5 پست

آیا رشته زبان و ادبیات انگلیسی در دانشگاه آزاد هم تدریس میشه ؟ یا فقط روزانه ، شبانه و پیام نور داره ؟؟ 

من میخوام بعد از ۲ ترم انصراف بدم و دوباره کنکور بدم ولی میخوام مدرک معتبر بگیرم. توی شهر ما دوره شبانه ادبیات نداره و روزانه نمیزنم که برای کنکور محروم نشم پس اولویت آخرم با آزاد یا پیام نوره . آیا دانشگاه ازاد داره خمچین رشته‌ای رو ؟ 

والله بیست سال قبلم داشت هم ادبیات انگلیسی و هم مترجمی ولی دولتی فقط آموزش زبان انگلیسی داشت ولی با مدرک ارشد آموزش زبان انگلیسی و بیست سال کار ترجمه بهت میگم این رشته نرو بازار کارش خوب نیست فقط ظاهر خوبی داره .

والله بیست سال قبلم داشت هم ادبیات انگلیسی و هم مترجمی ولی دولتی فقط آموزش زبان انگلیسی داشت ولی با ...

نمیرم این رشته رو بخونم بابت بازار کارش 

کلا زبان خوندن رو ، نه فقط انگلیسی ، هر زبانی ، خیییلی دوست دارم ! میدونم که یه روز حتی اگه پزشکی هم بخونم ، چون رشتم تجربیه ، حسرت اینو میخورم که کاش میرفتم دانشگاه زبان ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله بیست سال قبلم داشت هم ادبیات انگلیسی و هم مترجمی ولی دولتی فقط آموزش زبان انگلیسی داشت ولی با ...

بنظرتون اگه چند تا زبان پر کاربرد  رو بدونیم ، مثل عربی ، فرانسه ، آلمانی ، اسپانیایی ، کره‌ای ، چینی ، ژاپنی ؛ در کنار انگلیسی کمک نمیکنن که شانس برای جذب بازار کار شدن بیاد بالا ؟ 

برای یادگیری زبان اصلا لازم نیست بری دانشگاه مطمئن باش تو دانشگاه و بعد از اون هم خودت باید بدویی دنبال یادگیری وتحقیق .مثل برنامه نویسی که ممکنه طرف دیپلم باشه ولی برنامه نویس خوبی باشه چون سالها تلاش کرده و تخصص گرفته .زبانم همش به تلاش و پشتکار نیازداره والبته اگه در محیط باشی که عالیه

برای یادگیری زبان اصلا لازم نیست بری دانشگاه مطمئن باش تو دانشگاه و بعد از اون هم خودت باید بدویی دن ...

حرفتون یادم میمونه ! خیلی ممنون و امیدوارم موفق باشین 💛