2777
2789
عنوان

بچه های تجربی ۱۲ بیان

73 بازدید | 9 پست

رفم مشاور واسه کلاسام

گف کل کلاسا ۱۳ اینا میشه مشاور هم ۵ تومن

بعد این اموزشگاه های الکی و قلمچی و گاج اینا نیست اوکیه،ولی سر هزینش هنوز گیجم چیکار کنم؟؟

خوبه ۱۳ واسه کل کلاسا(تخصصی و عمومی)ب اضافه ۵ مشاور بدم؟؟

دانش اموزای دهمی یازدهمی و دوازدهمی کلاسای زیست کنکور فقط با ساعتی 20 هزار تومان

کلاس ها به شکل کاملا خصوصی و تک نفره برگزار میشه

و کتاب های سطح پیشرفته مثل iqبه صورت کامل تدریس میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین برای کلاس باید ببینی واقعا بهش نیاز داری یا نه درسای خوبت نیاز نیس ولی اگه ضعیفی یه درست اینا اره وگرنه برای کلش وقت تلف کنیه

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
آدمای با تجربه تو کنکور میگن تعداد کلاسات از دوتا بیشتر بشه میشه سم فقط اون درسایی باید کلاس برداری ...

تخصصیا برام واجبه عمومیارم عربی...خوبه اینجوری؟

ببین برای کلاس باید ببینی واقعا بهش نیاز داری یا نه درسای خوبت نیاز نیس ولی اگه ضعیفی یه درست اینا ا ...

تخصصیا در حد مدرسه بلدم ولی وقتی تست میاد وسط میمونم،تو عمومیا هم زبان و عربیو مشکل دارم

تخصصیا برام واجبه عمومیارم عربی...خوبه اینجوری؟

مطمئنی برات واجبه؟یعنی هر چهارتاش خیلی مشکل داری؟ ویدیو آموزشی میتونی ببینی برا عربی بنظرم کلاس لازم نیس... تخصصی ها هم اگه خیلی مشکل داری برو وگرنه وقتتو تلف میکنی نتیجه نمی‌گیری 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
تخصصیا در حد مدرسه بلدم ولی وقتی تست میاد وسط میمونم،تو عمومیا هم زبان و عربیو مشکل دارم

برای تخصصیا یه مشاور میگف ۱۰ تا تست بزن اگه از ۱۰ تا ۵تا غلط باشه و از پاسخنامه تشریحی و جزوه اینا بازهم متوجه نشدی یعنی نیاز به کلاس داری 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹