2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 124 پست
بهداشت فکر نکنم قبول کنه .چون باید پرونده داشته باش

نمیدونم چیزی دیگه به مغزم نرسیدچون پول نداره😑

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه گوشی بوده اونموقع؟

سال88 دوستای من تو گوشیشون فیلم *پورن داشتن😒

اون زمان بولوتوث بود

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
پسر بچه ها رو نمیدونم ولی من از وقتی خیلی کوچیک بودم داشتم🤦‍♀️ البته در حالت کودکانه ا‌ش

پسر بچه ها هم دارن خودم پسر دارم درست ا س پ ر م ندارن ولی س ف ط میشه یهو دیدی حتی پسر یک ساله

اون موقع پسر به سن بلوغ نرسیده و چیزی به نعوظ و تحریک و قوای جنسی نداشته پس احتمال پارگی خیلی کمه 

من واقعا نمیدونم این چه طرز تفکریه که خانواده های ایرانی دارن ،که اگر موقع زفاف خون بیاد اون فرد دختر بوده و سالم در صورتی که اون خون به علت خشکی واژن صورت گرفته و بیرون اومده ،خیلی از پرده ها خون نمیاد مث پرده هایمن از نوع ارتجاعی بهش بگو نگران نباشه با کسی که میدونه واقعا کنارش خوشبخت میشه ازدواج کنه ،بعدش میتونه به طرفش بگه که ما چند نوع پرده داریم

در نهایت اگر حواست پیش یه دکتر زنان بره چون خیلی وقتا پرده هایمن برداشته نمیشه یا اگر برداشته بشه بخاطر نوع پرده اش خون نداره و اینکه پرده هایمن ترمیم نمیشه 

♥️Gülüşünle atıyor kalbim 
حتما ولی پولشو ن اون داره ن من 

خب بره جای دولتی

من یه بار رفتم مرکز بهداشت ویزیت متخصص زنان با دفترچه ی سلامت 5تومن شد الانم اگر گرون بشه نهایت شده 9تومن اینا

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
پسر بچه ها هم دارن خودم پسر دارم درست ا س پ ر م ندارن ولی س ف ط میشه یهو دیدی حتی پسر یک ساله

اون سفت شدن فک کنم بخاطر اینه که میخاد ادرار کنه

لزوما به معنی تحریک شدن نیستا  

بهداشت بدون پروند قبول می‌کنه ؟

والا من یکسال و نیم پیش فقط با دفترچه سلامت رفتم حتی وقت قبلی هم نداشتم یه کم منتظر موندم

و اتفاقا دکتر هم چقدر خانم باحوصله و خوبی بود 

اون سفت شدن فک کنم بخاطر اینه که میخاد ادرار کنه لزوما به معنی تحریک شدن نیستا    

تحریک نمیشه ناخواسته از روی کنجکاوی با خودشون بازی میکنن یهو میبینی بله پاس اولین بار که دیدم نت زدم نوشته بود طبیعی این کارشون از روی کنجکاوی وگر نه چیزی حالیشون نیست 

تحریک نمیشه ناخواسته از روی کنجکاوی با خودشون بازی میکنن یهو میبینی بله پاس اولین بار که دیدم اونا ز ...

نذار با خودش بازی کنه حواسشو پرت کن

البته دعواش نکنیا