2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 124 پست
چندین بار اونم به زور 

خب دوستت اون موقع چند سالش بوده.؟

اگه ی بار به زور این کارو باهاش کرده میتونست دیگه طرف پسر خاله ش نره و بارها تکرارش نکنه.اخه پسر ده ساله چیه که ادمو مجبور کنه به کاری یا تجاوز کنه😐😐

پول نداره اونم این همه 

به مادرش بگه میخوام چیزی بخرم ب اخودم لباس زیرچیزی بگیره ازش

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اون موقع خون اومده یا درد داشته باشه پاره شده بعدشم پسر ده ساله چقدر داره که فرو کنه پاره شه شوه ...

مطمئنین؟

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مگه گوشی بوده اونموقع؟

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
به مادرش بگه میخوام چیزی بخرم ب اخودم لباس زیرچیزی بگیره ازش

خانوادش فقیرن ی روغن به زور میخرن 

واقعا؟میترسم خانوادش دوسش دارن دختر خوب و ساده ایه من واقعا ناراحت شدم نمیتونه بگه میترسه 

من جاش بودم میگفتم چون خودمم ۶ سالگی یه طور دیگه این بلا سرم اومده البته من پردم سر جاشه من همون موقع به مادرم گفتم مادرم جدی نگرفت فکر کرد دورغ میگم اما از کودکی تا الان هی تکرار کردم و حتی به پدرم هم گفتم باورشون شده و حامیم هم هستن

خانوادش فقیرن ی روغن به زور میخرن 

کامپیوتر و اینکه با سی دی یا فایل نصب شده توی اون عزیزم 

پول چقدر باید داشته باشع؟!

اکه متخصص بره پول وزیتش بیشتر اگه ماما بره کمتر میگیره همون ماما بره بهتره هزینش کمتر درمیاد اگه برگه بگیره پول جدا میگیرن ولی نگیره بهتر چون خودش میخواد مطمعن شه 

خودت ب یه بهونه ای ببرش بیرون از خونه  بعد بره دکتر 

دکترا این جور موقع ها بشدت بیشرفو بداخلاقن نمیدونم چرا تجربه شخصی خودمو دوستامه

ولی بهش دلداری بده ک از حرفا دکترم بدش نیاد

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اکه متخصص بره پول وزیتش بیشتر اگه ماما بره کمتر میگیره همون ماما بره بهتره هزینش کمتر درمیاد اگه برگ ...

فقیرن منم ندارم کمکش کنم خیلی ناراحتم براش خیلی