2777
عنوان

لیزرco2 فرکشنال

14343 بازدید | 106 پست

سلام دوستان من چن ماهه لیزر co2فرکشنال انجام دادم هنوز صورتم قرمز و همینطور لک و دو رنگ شده پوستم، اینم بگم ک قبلش پوستم صاف بود ن لک داشت ن جای جوشو اسکار ی دکتر از خدا بی خبر الکی پوست منو جزغاله کرد وقتی هم بهش گفتم انگار کور لکا رو نمیبینه میگ ن پوستت از قبل صافتر شده کیفیت پوستت بهتر شده در صورتیک هرکی میبینه میگ گند زده تو پوستت،،کسی تجربه این کارو داره ک ب منم کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم لک داشتم خوب نشد الکی پول دادم  حالا مبخوام برم میکرونیدلینگ میگن خوبه دیگه نمید ...

من اصلا لک نداشتم نمیدونم  چرا اون دکتر بی سواد برام اینو انجام داد هیچی ازش نمیدونستم منو وسوسه کرد ک پوستو عین پوست بچه ها شفاف میکنه

آخرین جلسشو دی ماه انجام دادم نه دیگه التهاب نداره ولی خب لک صورتم پر رنگ تر از قبل شده 

چیزی برا لکات استفاده کردی من از وقتی ک صورتمو لیزر کردم و این بلارو سر پوستم آوردم خیلی هزینه کردم برا خرید انواع اقسام کرمو پمادو ژل و ترمیم کننده ماسک و....ولی هیچ نتیجه ای ندیدم جز اینک صورتم بدتر حساس شد حتی ب نور چراغ هم واکنش نشون میده و قرمزتر میشه تو آفتاب اصلن نمیتونم برم همش باید تو اتاق تاریک یا کم نور باشم و مدام کولر روشن باشه ک پوستم خنک شه دیگ از کرم مالیدن خسته شدم پیش چنتا دکتر هم رفتم همه گفتن چون پوستت حساس بوده و اون دکتر احمق با درجه بالا هم لیزر کرده پوستت ب شدت آسیب دیده هر کدوم ی نسخه برام پیچیدن یکی میگفت فقط آبرسان استفاده کن یکی میگفت فقط زینک یکی ترمیم کننده یکی ضد لک ولی هیچ کدومو نمیتونستم بیشتر از ی هفته استفاده کنم چون پوستم التهابش هی بیشتر میشد الان دیگ تصمیم گرفتم هیچی نمالم بهش،،خیلی افسرده شدم اعتماد ب نفسمو کامل از دست دادم ن میتونم جایی برم ن مهمونی ن تو جمع هرک هم منو میبینه میگ چرا اینکارو کردی خیلی ناراحتم کاش ی راهی باشه پوستم مث اولش شه همش غصه میخورمو گریه میکنم ک چرا این کارو کردم چرا پوستمو دادم دست ی زنیکه بی سواد ک گند بزنه توش 

چیزی برا لکات استفاده کردی من از وقتی ک صورتمو لیزر کردم و این بلارو سر پوستم آوردم خیلی هزینه کردم ...

منم خیلی تا حالا هزینه کردم ولی بی نتیجه بوده 

دکتره به من یه کرم ترمیم کننده داد خیلی واسه قرمزیش خوب بود

منم خیلی تا حالا هزینه کردم ولی بی نتیجه بوده  دکتره به من یه کرم ترمیم کننده داد خیلی واسه قر ...

ی دکتر دیگ برا من ی پماد تجویز کرد ب اسم ژانو بریم اونو شب میمالیدم صب ک بیدار میشدم همه قرمزیا رفته بودن ولی خب در طول روز دوباره قرمز میشد

ی دکتر دیگ برا من ی پماد تجویز کرد ب اسم ژانو بریم اونو شب میمالیدم صب ک بیدار میشدم همه قرمزیا رفته ...

من تازگی ماسک ویتامین سی دورچشم بایواکوا میذارم لکمو یه کم روشنش کرده