2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر کار هستم اتفاقا کشوارای دیگه هم رفتم موقعیت خوبی دارم بخدا ولی جورش جور نمیشه نمیدونم چرا اینا ...

😅😅😅اینا همونایین ک کوته فکرن اصلن فکرشو نکن خدا خودش ی جایی دلت رو میبره بسپار ب خودش من ۱۴سال با عشق جان دوست بودم حساب کن خدا صلاح دید بعد از۱۴سال بهم رسیدیم پس توام با حرف مردم ازدواج نکن بزار خودش پیش بیاد

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
😅😅😅اینا همونایین ک کوته فکرن اصلن فکرشو نکن خدا خودش ی جایی دلت رو میبره بسپار ب خودش من ۱۴سال با ...

ببین من هر موقع یه کارو به خدا میسپارم ناامیدم میکنه بخدا شدم عین یه تیکه یخ بی تفاوت و سرد منی که اینقدر انرژی داشتم رفتار ازرافیانمو میبینم سرد میشم از خدام نا امید شدم

ببین من هر موقع یه کارو به خدا میسپارم ناامیدم میکنه بخدا شدم عین یه تیکه یخ بی تفاوت و سرد منی که ا ...

اینطور نگو گلم اینا همش بخاطره حرفای ادمای دور و ورته ک سردت کردن از من میشنوی من همیشه میگم از حذف کردن ادمای منفی توی زندگیتون نترسید اونارو ک حذف کنی تازه میفهمی چقد حالت خوبه و این اونا بودن ک حالت رو بدمیکردن منم جاریمو حذف کردم چون ادم بد ذات و حسود و بدبختی بود راحت حذفش کردم و راحت شدم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خواهرت بزرگتره؟

بله به اون هم تیکه می نداختن هنوز میدیدن ها خواستگار داره بهش می گفتن وسواس الان ازدواج کرده دوسال هس نامزد هس از نامزدش عیب درمیارن عیرمستقیم میگن چرا عروسی نکرده این ها آشغال حضرت عباس جوابشون رو بده به من خاله بزرگم خودش امل هس امله مثل من چادری هس ولی خودشه امل هس به من میگه پلک بزار اگه هم پلک می زاشتم می گفت همین جودی کرد مردم فکر می کنن تو ازدواج کردی خواستگار نمیاد همیشه باید یه چیزی بگه زبونش تلخه هموز نگاه کن مداح هس خودش از هر دختری خوشش بیاد تعریف می کنه سنش بزرگ‌هم باشه از هرکی بدش بیاد فقط تیکه می ندازه

اعتماد به نفست هر چی باشه با این برخوردایی که دارم میبینم تو جامعه به صفر میرسوننت 

قوی باش... خیلیا بروز نمیدن ولی بهت حسودی میکنن... مثلا دوست من یه بارگفت خوش بحالت درستو خوندی من تاچش باز کردم شوهرم دادن،حالااین وجدان داشت ب زبون آورد خیلیا ب روت حرفی نمیزنن کاری میکنن تو ناراحت شی،ولی برات مهم نباشه،بی خیال باشی برات اتفاق میوفته

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼