2777
2789
عنوان

سن ازدواج

196 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من الان دارم 32 ساله میشم و مجردم و تقریبا دختر بزرگ فامیل هستم بدشانسی من خواهرمم  کوچکتره ازم و در حال آشنایی با یه آقایی هست و از من پنهون میکنه کاراشونو و... نمیدونم چه حس گندی هست  که همه کوچیکتر و بزرگتر از خودم رفتن و البته خواستگار دارم ولی خب جورمون با هم جور نمیشه و سنتی به نظرم بهتر از ایم نمیشه خیلی داغون شدم از رفتارای دور و بریام احساس زیادی و پیر بودن میکنم

عزیزم32ک سنی نیس بخوای حس پیری کنی،،کار وتحصیل؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
عزیزم32ک سنی نیس بخوای حس پیری کنی،،کار وتحصیل؟

😐چرا همش میگین کار و تحصیل 

اون به جای خود تو بیست سالگی هم میتونه انجام بشه 

ولی ایشون الان میخوان ازدواج کنن 

کار و تحصیل نمی تونه جایگزین این بش!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم امیدت به خدا باشه منم هم سن توام فقد دوتا خواهر کوچکتر از خودم ازدواج کردن هر کدوم دوتا بچه داره اصلا هم ناراضی نیستم هر موقع خدا صلاح بدونه ماهم ازدواج میکنیم چرا خود خوری کنیم تقدیرا با هم فرق داره خدا بزرگه

اتفاقا الان تازه وقت ازدواجته نمیدونم چرا هنوز کسایی هستن ک انقد کوته فکرن بعضیا فک میکنن ۲۰سالگی شوهرکنن کار شاقی کردن دیگه نمیدونن ۲۰میرن ۲۱برمیگردن چون واسه همه چیز بچه بازی درمیارن ول کن ادمای دور و ورتو هروقت هرکس مناسبت بود ازدواج کن والا تازه الان این سن بهترینه من دختر عموی پدرم ۳۸سالگی ازدواج کرد ۴۰ سالگی ی پسرتپل اورد الانم خوشبخته خوشبخت نمیدونم جرا انقد مردم عجولن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
😐چرا همش میگین کار و تحصیل  اون به جای خود تو بیست سالگی هم میتونه انجام بشه  ولی ایشون ...

پرسشی بود،چی میگی عزیزم؟

پرسیدم کارمیکنه یا دانشجویی چیزیه؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
اتفاقا الان تازه وقت ازدواجته نمیدونم چرا هنوز کسایی هستن ک انقد کوته فکرن بعضیا فک میکنن ۲۰سالگی شو ...

اصلا برخوردشون بده ببین اصن تو یه جمعی میرم خودم متوجه حرفها و... میشم میگم خواهر خودم براش هر کاری کردم بخدا ولی رسیده به این یارو اصن مث یه حسود باهام برخورد میکنه

[QUOTE=243431262]عزیزم32ک سنی نیس بخوای حس پیری کنی،،کار وتحصیل؟[/QUOTEتو یه اداره شاغلم

خب اعتماد بنفست ک باید خوب باشه، غصه نخور عزیزم خدابخواد حتما میشه،خودتم مقایسه نکن

سلام عزیزم امیدت به خدا باشه منم هم سن توام فقد دوتا خواهر کوچکتر از خودم ازدواج کردن هر کدوم دوتا ب ...

نمیدونم واقعا ولی اصلا خستم کردن فکر کن چند وقت دیگه هم عروسی دختر عمه ام هست 7 سال از خودم کوچیکتره

اصلا برخوردشون بده ببین اصن تو یه جمعی میرم خودم متوجه حرفها و... میشم میگم خواهر خودم براش هر کاری ...

اصلن حرص نخور هیچکس با ازدواج ب جایی نرسیده ک مجردا جا مونده باشن من عمم ۵۰سالگی ازدواج کرد خیلیم خوشبخته 

هیچوقت حرف کسی برات مهم نباشه خونه ی پدر بهترین جای دنیاس منم ازدواج کردم ۲۸سالگی الان ۳۰هستم خیلیییی خوشبختم خیلیییی توام اصلا عجله نکن واسه خودت سرکار برو پول جمع کن برو کشورای دیگه دور بزن اونوقت همون خواهرت ببین چطور ب موفق بودنت حسودی میکنه 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اصلن حرص نخور هیچکس با ازدواج ب جایی نرسیده ک مجردا جا مونده باشن من عمم ۵۰سالگی ازدواج کرد خیلیم خو ...

من سر کار هستم اتفاقا کشوارای دیگه هم رفتم موقعیت خوبی دارم بخدا ولی جورش جور نمیشه نمیدونم چرا اینا فکر میکنن شاخ غولو میشکونن