2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

3389 بازدید | 77 پست

خانمها دوازده پریود میشه عکس رنگی گرفت آخه من دکترم گفته نهایت تا ۸و ۹ پریودم برو ولی امکانش نیست تا دوازدهم یعنی هشتم جمعه اس نهم با بیهوشی ندارن مرکز و دهم تعطیله عیده و یازدهم هم با بی هوشی نداره موندم چکار کنم راهنماییم کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با بی هوشی انجام ندادم اصلا هم درد نداشتم همون تایمی که دکتر گفتن برید اگر امکانش نیست بذارید ...

عزمزمه من از یه شهر دیگه میخام برم قم با بی هوشی چون میترسم خیلی زیاد زنگ زدم برای دوازه نوبت دادن گفتند اون تاریخی که دکترت گفته با بیهوشی ندارن

عزمزمه من از یه شهر دیگه میخام برم قم با بی هوشی چون میترسم خیلی زیاد زنگ زدم برای دوازه نوبت دادن گ ...

ترس چرا؟

باور کنید اصلا سخت نیست

برید یه مرکز خوب

من تو مطب یه قرص مسکن و یه شیاف مصرف کردم که خودشون تجویز کردن

وسایل رو هم خودم تهیه کردم

یه درد خیلی کم داشتم درحد پریودی حتی کمتر

ترس چرا؟ باور کنید اصلا سخت نیست برید یه مرکز خوب من تو مطب یه قرص مسکن و یه شیاف مصرف کردم که خو ...

ممنون گلم آخه من تو شهرم دو تا مرکز انجام میده یه دفعه رفتم خیلی خانمها جیغ میزدن خیلی وحشت کردم

من سالها پیش رادیولوژی کاخ تهران انجام دادم و ییهوشی اینا نبود هنوز تاریخ دقیقش یادم نیست ولی حتما طبق توصیه دکترت باشه 

به هرحال جزئی از پروسه درمان هست و باید انجام بدی 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!