2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیره بده چه تاپیک خوبی زدی سوال منم هست

من پسرم 7ماهشه سینه خیر دنده عقب میره

چهاردستو پاهم یاد گرفته در حد دوسه قدم میره  مادرشوهرم میگه بالشت بزار دورش تا یاد بگیره بشینه

یکی دیگه میگه نه هنوز زوده از الان بشینه قدش کوتاه میشه

واقعا از کی باید بشینه بنظرتون؟ 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
یعنی یه مشکل حساب نمیشه.اطرافیانم پدر منو در آوردن.هی میگن ببر دکتر مغز و اعصاب

من حتی دکترشم میگفت ببر متخصص مغز و اعصاب! ولی من به حرفش گوش ندادم. گفتم بچه ی من سالمه

اینا چرت و پرته باباااا فقط میخان واسه خودشون درامد راه بندازن!

بچه ی بیچاره رو عذاب بدن

واقعا؟ خیلی ناراحتم.دیروز بردم دکتر. دکتر آزمایش ژنتیک نوشته. دارم دق میکنم. یعنی بچم مشکل داره؟&nbs ...

وا...

شما دیگه خیلی عجول هستی ..الکی تو این اوضاع اقتصادی هزینه می تراشی...

آخرش میشینه...

دکتر ها هم که بدشون نمیاد از کاسبی شون

❤❤❤
خدا خیره بده چه تاپیک خوبی زدی سوال منم هست من پسرم 7ماهشه سینه خیر دنده عقب میره چهاردستو پاهم یا ...

هرموقع دلش خواست بزار بشینه!

بالشت چیه بابااا

بچه هر موقع ک تکاملش برسه میشینه.بالشت نزاری بچه رو ادیت کنیا

خدا خیره بده چه تاپیک خوبی زدی سوال منم هست من پسرم 7ماهشه سینه خیر دنده عقب میره چهاردستو پاهم یا ...

پسرم سینه خیز عقب میره و توی اتاق غلت میزنه.دیر گردن گرفته.۵ماهش بوده گردنش سفت شده.

واقعا؟ خیلی ناراحتم.دیروز بردم دکتر. دکتر آزمایش ژنتیک نوشته. دارم دق میکنم. یعنی بچم مشکل داره؟&nbs ...

وا خواهر ول کن دکترو 

بچه مگه مشکل مغزی داره جز ننشستن مگه چیزای دیگش عادی و نرمال نیس؟

گناه داره از الان اینجوری بندازیش تو دهن و ببری دکتر و ازامایش ژنتیک

یکی دیر میشینه یکی زود راه میره یکی دیر حرف میزنه همه ک نباید مثل هم باشن

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
عزیزم از 7 ماهگی میتونی بالش بزاری که یاد بگیره 

پس مادرشوهرم درست میگه

از وقتی گفته چندبار نشوندمش ولی زیاد نه

پس دیگه شروع کنم

مرسی عزیزم ک جواب دادی❤️

هرموقع دلش خواست بزار بشینه! بالشت چیه بابااا بچه هر موقع ک تکاملش برسه میشینه.بالشت نزاری بچه رو ...

چکار کنم بلاخره یکی میگه کمکش کنه یاد بگیره بشینه یکی میگه ن ولش کن😂😂😂😂🤕🤕