2777
2789
عنوان

اخه بچه هامون چه گناهی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 130 پست
پس هم دردیم الان پسرم مریضه قلبم داره از سینه کنده میشه من عاشق بچه هام پسرم نفسمه عمرمه اما فکر میک ...

پس خیلی شبیه همیم. منم همینجورم دقیقا. بچم مریض بشه بازوهامو ناخودآگاه چنگ میزنم از حرص و استرس. حالا فکر کن دومی رو هم بیارم که دیگه چیزی ازم نمیمونه. به فنا میرم.

خیلی رفتار و عادت بدیه. باید ریلکس باشیم. ولی دست خودم نیست. میمیرم و زنده میشم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
ببین عزیزم من خانواده فقیر اطرافم زیاد دیدم همه بلا استثنی ب سمت خلاف و اعتیاد کشیده شدن هیچکدوم موف ...

عزیزم اون پولی که خرج اعتیاد میکنند. هرج تحصیل و زندگی سالم کنند. مگه اعتیاد کم خرج داره . من کسانی رو میشناسم خونه زمین و ماشین فروختند خرج مواد کردن. 

فقیرترین باشی اما تربیت درست به جایی میرسی. اما غنی ترین باشی با تربیت نادرست عاقبت نداری. اشنای ما اینقدر ثروت داشتن عروسی دخترشون سکه طلا ریختن رو سر عروس... عاقبت پسر خانواده اعدام شد. اون یکی پسر کشته شد... پدر و مادر هم اواره شدن.  

من اصلا فقرو تایید نمیکنما. خودمم اگه پول داشتم الان درمان کرده بودم راحت شده بودم . 

اما تک فرزندی هم ینی بچه چقدر بی کس و تنها میشه در اینده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بچه اسباب بازیه که میخای بچه دوم بیاری

بچه دنیایی هزینه داره خونه ماشین زندگی هزینه درس دانشگاه نامزدبازی ازدواج داره

این نیس که فقط تولیدش کنی و شکمشو سیر کنی

I am everything that I want
عزیزم اینجا جای نظر سنجی نیس ۹۰درصد میگن نیار. اگه از لحاظ مالی و روحی اوکی هستید بیار چرا که نه؟ ...

و جالبه همونایی که سریع میگن ظلمه و نیار   خودشون به کمتر از دوتا راضی نمیشن 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
و جالبه همونایی که سریع میگن ظلمه و نیار   خودشون به کمتر از دوتا راضی نمیشن

خیلیاشون بچه های نوجوونی هستن که خواسته هاشون از طرف خانواده براورده نمیشه میان اینجا نظرم میدن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خیلیاشون بچه های نوجوونی هستن که خواسته هاشون از طرف خانواده براورده نمیشه میان اینجا نظرم میدن

👏👏👏👏

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖