2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 38 پست
اونیکه به این راحتی با همسر ادم روی هم میریزن دوست ادم نیست پس نگو دوستم من تجربه زندگی مشترک ندارم ...

قبل اینکه این آقا شوهرم بشه. آون دوست دوران تحصیلیم بود. یروز درد دل کردم درمورد شوهرم ک باهام خوب نیست. گفت عکسش و بده . منم دادم یهو گفت اینکه دوست منه.ازاینجا فهمیدم

قبل اینکه این آقا شوهرم بشه. آون دوست دوران تحصیلیم بود. یروز درد دل کردم درمورد شوهرم ک باهام خوب ن ...

جدی فازشون چیه  با یکی دیگه دوستن از اونطرف میرن با یه فرد دیگه ازدواج میکنن

بنظرم مشاوره برو چون این قضایا خیلی ذهن ادمو به هم میریزه همچین ادمایی ارزش ندارن که روحت ناراحت باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد ساده ای دختر. برو اون دوستتو پاره کن برا چی نشستی. مدرک خیانتشو جور کن برو درخواست طلاق بده مهری ...

اونا آدمای کله گنده این.خانواده شوهرمو میگن. حتی قاصی بمن هم رای بده. اونا کار رو طبق روال وخواسته خودشون پیش میبرن.فامیلاشون همه کنار دست ره ب رن

اونا آدمای کله گنده این.خانواده شوهرمو میگن. حتی قاصی بمن هم رای بده. اونا کار رو طبق روال وخواسته خ ...

کی کله گنده است خانواده شولرت دو میگی؟؟ یا خانواده دوستت؟؟

بعدش چیشد دوستت فهمید تو زنش هستی..

خجالت نکشید؟شاید الکی گفته با شوهرت دوستم!!

کی کله گنده است خانواده شولرت دو میگی؟؟ یا خانواده دوستت؟؟ بعدش چیشد دوستت فهمید تو زنش هستی.. ...

خانواده شوهرم کله گنده. 

دوستم فهمید خجالت نکنید گفت خب من باهاشباهاش ول میگیرم ازش بتوچه. و....دوسداره با من باشه و....ن الکی نگفت. گفتم راست میگی اسمش چیه و... با مشخصات کاملش گفت.

خانواده شوهرم کله گنده.  دوستم فهمید خجالت نکنید گفت خب من باهاشباهاش ول میگیرم ازش بتوچه. و.. ...

وااای خدااا هرجور شده برو مشاوره..

ادامه دادن با همچین شوهری با هیچ مدل بزرگواری از سمت تو درست بشو نیست...

صدای مشاور ۱۴۸۰ با تلفن خونه تون میتونی زنگ بزنی..

وقتی کسی نیست زنگ بزن راحت باشی..بگو مشاوره بعد از ازدواج میخام...

. ۱۰_۱۵ دقیقه ای مشاوره میدن..فقط واضح توضیح بده..سن و سال خودتو و شوهرت رو مبپرسن و تحصیلات تون تا بدونن در چه سطحی صحبت کنند میتونی حرفشون رو متوجه بشی..

بعدش احتمالا بهت مشاور حصوری رو پیشنهاد بدن...بگو پول ندارم و توی مضیغه هستم..شاید جای قیمت مناسب رو پیشنهاد بدن