2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عمل هم کنی ارایش هم کنی باز اون خیانت میکنه چون تا چشمش ب یه خوشگلتر بیفته دلش لرزیده

این یه نشونه خوب بود برات ک خودتو نجات بدی

اعتماد بنفستو که ازت گرفته بهت توهین که کرده خیانت هم  ک میکنه پولم ک نداره و همچنان باهاش تو عقدی!!!!!!!

ولش کن بره خواهر 

به خیانت شوهرت کار ندارم. ولی مردا ظاهر بینن و با خوشگلی زود خر میشن. پس به خودت برس. پولشم خودش جور ...

اره  همینو بگو. 

خودش منو اینجوری پسند کزد خوشش اومد الان اینارو میگه.

خودشم بهم گفت مزدا به چشمن .باید برسی بخودت. مثل مزدا نباش.گفتم توک پول نمیدی.آگه بدی بخودم میرسم عروسک میشم.(درجواب میگه خیلی پول دوستی،اینجوری میگه ک پول نده )

اصلا از واژه عملی خوشم نمیاد که به دیگران برچسبش زو میزنید . شماهم پول داری برو عمل کن  عمل م ...

ن منظورم این بود با کلی عمل بازم ب قیافه طبیعی من نرسیید.  هنوزم عمل میکنه اونم روی هرقسمت از بدنش چند بار عمل میکنه.آرایشش جوری  میکنه مثل عروس.(پول عمل وارایشی و...شوهرم میده )به

شوهرت چیزی به اسم تعهد حالیشه که به این راحتی بایه خانم دیگه دوست میشه 🙄مثلا اگه تو عمل زیبایی کن ا ...

حتی عمل های زیادی انجام میده وارایشی علیه. پولشم شوهرم داده. همون روز ایی ک بهم پول نمیداد. الانم بهم هیچی نمیده. ۳ ساله داره خرجشو میده. دوستم راحت بهم  گفت زنشم صیعشم

نمیرسی مگه اصلا

دوسدارم برسم. چون شوهرم به آون میداد هیچ پولی نمیمونه ک بهم بده،هروقت پول میخاستم  میگفت ندارم 

اولویتش نبودم.

اگه دوستم داشت حتی یه ذره،من رو اولویت قرار میداد، میگفت زنمه بدم بهش بره ب خودش برسه یکم لذت ببرم.

حتما دوستم نداشت .

اخه اون قبل از عمل به خودش نمیرسید خیلی زشت بود

دوسدارم برسم. چون شوهرم به آون میداد هیچ پولی نمیمونه ک بهم بده،هروقت پول میخاستم  میگفت ندارم& ...

خوب بابا یعنی شوهرت پول دوتا لوازم ارایش بهت نمیده؟ خودت هیچی پول نداری؟ پدرت کاری نمیکنه؟ 

حتی عمل های زیادی انجام میده وارایشی علیه. پولشم شوهرم داده. همون روز ایی ک بهم پول نمیداد. الانم به ...

اونیکه به این راحتی با همسر ادم روی هم میریزن دوست ادم نیست پس نگو دوستم

من تجربه زندگی مشترک ندارم ولی بهتره یه فکر اساسی کنی که یا این ادم این مسخره بازیاشو  بزاره کنار و سر عقل بیاد یا راهتو ازش جدا کنی چون بخواد وقتی رفتین خون خودتون هم این اداهارد دربیاره واقعا عذاب اوره خواهدبود

خوب بابا یعنی شوهرت پول دوتا لوازم ارایش بهت نمیده؟ خودت هیچی پول نداری؟ پدرت کاری نمیکنه؟ 

هیچکس بهم نمیده.

خودم هم خواستم برم کارکنم

اولن شوهرم نزاشت

دوما.خانوادم گفتن  نمیخاد بری (شوهرت زن داره برا یکی دیگه خرج کنه.تو جدا برای خودت کار کنی مگه خری؟ )ولش کن طلاق بگیر.

اسی به دوس دخترش پول میده؟ چرا با همچین آدمی موندی اصن

بااین ازدواج کنه بهتره.برا آون مرده. برامن مزد نیس.منو برا چی گرفت. خانوادم میگن تو رو برا نیاز جنسی گرفت.

ولی اونو واقعا دوسداره