2777
2789
عنوان

واییییییییی😭😭😭😭

141 بازدید | 10 پست

این چه خونه ایی که نصیب مون شد هیچ وقت از خونه شانس نیاوردیم....از وقتی اومدیم تو این خونه یه قطره آب نداره.....دوهفته اس حموم نرفتم 😞😩😫اب فقط ۱۲ شب به بعد میاد ابگرمکن شم خرابه ...اصلا آب و گرم نمیکنه تو دستشویی حتی یه قطره آب نیست ....خون مون دوطبقه است....ما طبقه بالا هستیم...یه شیر آب طبقه پایین تو راهرو هست...که باید بریم ازاون آب بگیریم بیاریم ☹☹مثل این میمونه که بریم از چاه آب بیاریم.....لعنت به این زندگی 😫😫

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

طبقه پایین آب داره ولی ما نداریم😫😫

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب از ۱۲ به بعد برو حمام 

اب فشارش کمه اون موقع ۱ و۲ شب آب فشارش خوب میشه 

پمپ آب نداره؟ مام طبقه بالاییم دوطبقس اگ پمپ نبود آب نمیرسید ب بالا...

صاحب خونه گفته خودتون پمپ بخرید بذارید حالا کسی نیست بره پمپ بخره 

نمیتونید پمپ بزارید؟

صاحب خونه گفته خودتون پمپ بخرید بذارید حالا کسی نیست بره پمپ بخره 

اه نمیشه تا این ساعت بیدار موند اصلا  از منبه استفاده کنید

☹منبع آب منظورتون تانکر هست