2777
2789
عنوان

دو دلم

194 بازدید | 20 پست

من هم خیلی دلم بچه میخواد 

هم میترسم از بچه آوردن از زایمان بگیر تا اوضاع جامعه کلا از همه چیز میترسم 

عجیب سر دو راهی و دو دلی هستم که بلخره بیارم یا بیخیال شم

البته چند روز هست که تاخیر دارم و بیبی چکم با تاخیر هاله انداخت 

از استرس خوابم نمیبره اگه حامله باشم و آمادگی نداشته باشم چی 

از طرفی هم سنم داره میگذره بارداری توی سنین بالا هم زیاد جالب نیست 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اگر هاله داره بارداری 

بسپار به خدا اون که خودش داده خودش توانش هم میده من ۲۰ سالگی باردار شدم الان پسرم ۲۱ ماهشه باورم نمیشد بتونم ولی خودم دست تنها تا اینجا تونستم خدا خودش قدرتش رو داد میدونم از این به بعد هم کمکم میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اوردن یه موجود زنده به این دنیا کار راحتی نیست

هروقت صد در صد آماده بودی بچه دار شو

بالا رفتن سن رو با دوا و درمون میشه حل کرد ولی یه انسانی که با کمبود بزرگ بشه رو نمیتونی یه انسان درست بار بیاری

ببین عزیزم درمورد اوضاع جامعه حق داری که اونم نمیتونی حسرت به دل بمونی اوضاع خوب که نمیشه توهم سنت میره بالاتر مشکل یاز میشه بارداریت درمورد ترس و حاملگی من همیشع فکر میکردم سر زایمان میمیرم هزارجور فکر خیال هیچی نمیشه  نترس جور میشه  همه چی من یه دختر سه ساله دارم الان تنها دغدغم اینه از رو تخت نیفته الان دوشبه جداش کردم

عزیزم چند سالته؟      منم مثل تو خیلی میترسم   ولی دیگه دلمو زدم ب دریا&nbs ...

ان شاء الله موفق باشی و خدا بهت بچه سالم بده. 

برای قبل از بارداری اقدامی کردی آزمایشی چیزی؟ 

اگر هاله داره بارداری  بسپار به خدا اون که خودش داده خودش توانش هم میده من ۲۰ سالگی باردار شدم ...

هاله همون لحظه نداشت بعد از یکی دو ساعت دیدم هاله انداخت 

ان شاء الله موفق باشی و خدا بهت بچه سالم بده.  برای قبل از بارداری اقدامی کردی آزمایشی چیزی؟&n ...

من رژیم تعیین جنسیت دختر گرفتم سه ماه با ماما در ارتباطم فقط قرص خوردم آزمایش نه ندادم

عزیزم اوردن یه موجود زنده به این دنیا کار راحتی نیست هروقت صد در صد آماده بودی بچه دار شو بالا رفت ...

کمبود خاصی توی زندگی نداریم که بچه خدا نکرده بخواد با کمبود بزرگ شه شرایطم برای آوردن بچه نرماله

اما نمیدونم چرا انقدر استرس دارم نمیدونم از چی میترسم 

کمبود خاصی توی زندگی نداریم که بچه خدا نکرده بخواد با کمبود بزرگ شه شرایطم برای آوردن بچه نرماله ام ...

خب پس منم توی همین وضعیتم و از ترس مسئولیتش بچه نمیارم فعلا. اگه راه حلی پیدا کردی به منم بگو😁

ببین عزیزم درمورد اوضاع جامعه حق داری که اونم نمیتونی حسرت به دل بمونی اوضاع خوب که نمیشه توهم سنت م ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم. 

ممنون از حس و انرژی خوبت