2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودنامرتب ریزش مو اضافه وزن موی زائد اقدامم باردارنشدم

شما که میری لیزر چطوره؟اخه من قبلا میرفتم جواب نداد

۴ روز قبل رفتم الکس کندلا حس کردم که ریشه ها میسوزه ولی گفت ۷۲ ساعت بعد میریزه هنوز موها نریخته.مال شما چطوریه؟چند جلسه رفتید ؟بعد چند جلسه ریخت

من موی زاعد سینه دارم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شما که میری لیزر چطوره؟اخه من قبلا میرفتم جواب نداد ۴ روز قبل رفتم الکس کندلا حس کردم که ریشه ها می ...

من براصورتم رفتم قبلش شیو بودم دستگامم کندلابود ۶یا۷جلسه رفتم

فعلاک اوکیه اگ رشدنکنه

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
من براصورتم رفتم قبلش شیو بودم دستگامم کندلابود ۶یا۷جلسه رفتم فعلاک اوکیه اگ رشدنکنه

موی زائد صورتتون ضخیم و زیاده؟جلسه اول که رفتید برا شما هم نریخت موها؟

موی زائد صورتتون ضخیم و زیاده؟جلسه اول که رفتید برا شما هم نریخت موها؟

ن اصلاچنین چیزی بهم نکفت

زخیم نسبت ب بقبه صورت اره مشکی یود زیرچونه واطراف خط ریش

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
علایم دیگشو ندارید؟

نه فکر نکنم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱