2777
2789
عنوان

دعوا شد ...پلیس اومد

831 بازدید | 27 پست

بچه ها واقعااا خسته شدم هر هفته خونمون دعواس با همسایمون دیگه واقعا ارامش و از کل ساختمون گرفته تا همین الان پلیس جلو درمون بود همسایه پایینیمون یه مرد مجرده معتاده هم میفروشه هم میکشه هم ساختمونمون رو پاتوق کرده الان یه ساله اومده درگیریم هر هفته پلیس داره میاد خودشم انگار میدونه کاری باش ندارن ..شب کارم هست شبا مهموناش میاد یه مشت زن و مرد ور میداره میاره اینجا همگی دور همن ملوم نیس چه غلطی میکنه همسایه ها هر چی بش میگن اینجا خانواده زندگی مسکنه باز کار خودشو میکنه مادرش صاحب خونس خودش جای دیگه زندگی میکنه اینو فرستاده اینجا خدا لعنتش کنه مارو اسیر کرده امشب طبق ممول صدای در اومد مامانم اینا خواب بودن بابام رفت دم در جرو بحث کرد بعد درگیری پیش اومد برگشت ب بابام فوش بد داد بابامم دوتا چک بش زد در ساختمونم قفل کرد زنگ زدیم ۱۱۰ اومد گلی زن اون تو بودن یکیشون التماس میکرد بزارید من برم شوهر دارم با همسایه ها نگهشون داشتیم تا پلیس بیاد بعدم اون مرتیکه اصن بیرون نیومد زنه همینجور داشت پای بابامو ماچ میکرد بزار برم من شوهر دارم بچم خونست بعد پلیس که اومد برگشت گف خانوم بیا برو پلیسم هیچکار نکرد اومد بیرون با پلیس حرف زد رفت تو خونش پلیس گف کاری نمیتونیم بکنیم شما شکایت کردید باید وایسید تا مراحل قانونی طی بشه بدون هیچی ...رفت الان ما چیکار کنیم؟ خسته شدم واقعا از اینهمه استرس و تنش کاش پول داشتیم عوض میکردیم میرفتیم ازینجاااا خیلی وضیت بدیه😔😔😔😔

پلیس راست میگه اختیارات نداره  حتی اگه بگیره هم قاضیای از خدا بیخبر ازاد میکنن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

خیلی بده 

همسایه بد از بد ترین عذاب هاست واقعا

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شکایت کنید

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

خب از همسایه ها استشهاد محلی جمع کنید یکی بیفته دنبال کار برید برای شکایت و اینها دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پلیس راست میگه اختیارات نداره  حتی اگه بگیره هم قاضیای از خدا بیخبر ازاد میکنن

حداقل طرف رو به جرم مزاحمت برسونن 

این بندگان خدا چه گناهی کردن 

من بجای استارتر سردرد گرفتم 

استارتر اگر گزارشی تنظیم شده فردا باز برید نیروی انتظامی ببینید چی میشه 

یا با یک وکیل مشورت کنید

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
حداقل طرف رو به جرم مزاحمت برسونن  این بندگان خدا چه گناهی کردن  من بجای استارتر سردرد گ ...

بخدا منم سردرد گرفتم تمام تنم داره از استرس میلرزه همش میگم این معتاده ادم خلافیه بلایی سر خانوادم نیاره 

پلیس گفت کاری نمیتونیم کنیم تا دادگاه