2777
2789
عنوان

اگه مادرتون...

197 بازدید | 15 پست

هر روز زنگ بزنه باهاتون دعوا بگیره از راه دور سر چیزای بیهوده ،عمدا اشکتونو دربیاره در حالی که میدونه اوایل بارداریمه استرس برام سمه،فقط خودشو شرایط خودش براش مهم باشه ،مدام از شوهرت بد بگه درصورتی که هیچی کم نمیزاره از احترام و کار و فلان براشون،این ماه قرار بود بریم شمال من گفتم تاریخشو عقب بندازیم یک ماهه هر روز دعوا میکنه باهام که چرا من عقب انداختم تاریخو ،چیکار میکردین با همچین مادر نامادری؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

یه سفر رفتن ارزش اینو داره هر رووووز چشم وا نکرده اعصابمو بریزه بهم کلی بد و بیراه و حرف نامربوط دیگه بردیم همیییشه همین بوده 

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا لعنت کنه مادرمو ازش متنفرم

اصلنم مادر موجود مقدسی نیست بعضیاشون فاسد و بیشرف و پست فطرتن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

خب محلش نده . بگو دکتر گفته با گوشی حرف نزن تا دو سه ماه :(  بگو امواج داره خطرناکه ‌ جواب نده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مطمئنی مادرته شاید زن باباس .

همییییشه سر چیزای الکی اعصابمو بهم میریزه ،شوهرت اونو گفت شوهرت اینو گفت ،اون کارو کرد ،بقرآآآن هییییچکدومشم ارزش حتی حرف ندارن 

جوابشو نمی‌دادم .یه مدت قهر کن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
همییییشه سر چیزای الکی اعصابمو بهم میریزه ،شوهرت اونو گفت شوهرت اینو گفت ،اون کارو کرد ،بقرآآآن هییی ...

زندگیو به کام ادم تلخ میکنن ...یاسعی کن بیخیالی تاکنی یا یه مدت کلا قطع ارتباط کنی..یاباخودش حرف بزنی گه داره اذیتت میکنه اینجوری ..

خب محلش نده . بگو دکتر گفته با گوشی حرف نزن تا دو سه ماه :(  بگو امواج داره خطرناکه ‌ جواب ...

دیگه دارم به جایی میرسم که ترکش کنم ،هررررچی نگاه میکنم تمام عمرمو گذاشتم به پاش ،واسه همین انقدر توقعاتش رفته بالا ،فکر کرده من مادرشم باید مادری کنم نه اون ،همیشه فداکاری کردم بخاطرش صد بار دعوا کردم الکی با شوهرم سر چرررررت و پرتاش،خیلی خسته شدم ،یکذرررره درک توو وجودش نیست

زندگیو به کام ادم تلخ میکنن ...یاسعی کن بیخیالی تاکنی یا یه مدت کلا قطع ارتباط کنی..یاباخودش حرف بزن ...

بقرآن دارم افسردگی میگیرم انقدر زنگ زده بد و بیراه گفته ،الان شرایطم خاصه جای حمایتو مادری کردنشه بخاطر سفرش که عقب افتاده خون به جیگرم کرده

بعضی مادرا دریدن والسلام ! فکردن چون مادرن حق خدایی برا بچشون دارن و هرجوره محقن و هیچ وقت اشتباهی و خطایی ندارن و تمام کمال کاملن اینارو باید تو قوطی کبریت کرد گزاش کنار.انگار ما گفتیم مارو بزا مارو بزرگ کن بعد بشیم مترسک خیمه شب بازیشون .ولمون کنین با

اوف ارتباطاتتو باش کم کن

نوجوانی و جوانی همه با دوستاشونو اینورو اونورو خوشگذرونی بقررررآن تمام عمرمو گذاشتم هی بردمش بیرون که حوصلش سر نره ،دائم کارهایی که حتی خلاف میلم بود بخاطر اون انجام دادم ،الانم که باردارم جای مادری و محبت هر روز میندازتم به گریه سر هییییچو پوچ،هیچی تو چشمش نیست ،همیشه سعی میکنه شوهرمو خراب کنه ،دنبال اینه فقط پاشو کج بزاره

بعضی مادرا دریدن والسلام ! فکردن چون مادرن حق خدایی برا بچشون دارن و هرجوره محقن و هیچ وقت اشتباهی و ...

دیوونه م کرده ،نه میزاره زندگیمو بکنم نه روز خوش گذاشته واسم،الانم که خونه شوهرمم نمیزاره یه آب خوش از گلوم پایین بره ،فکر کرده منو به دنیا آورده فقط اونو بگردونم که حوصله ش سر نره ،هرجاااا بگه باید برم ،یبار نتونمو نرم زندگیمو سیاه میکنه با کنایه حرف تلــــخ زخم زبووون دیگه چقدر خدایا این مادره آخه

بهش بگو همین که هشت من سفر نمیتونم با شما بیام تا ابد خیلی کم برو خونشون زود هم برگرد درباره ی شوهرت هرچی گفت بگو خودم سپردم بهش همچین رفتاری کنه خوشش میاد کم کم ارتباطت رو باهاش خیلی کم کن