2777
2789
عنوان

میشه بیاین بهم روحیه بدین 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 50 پست
پدر شما هم قبلش زود اعتماد میکرد ؟

بابای من بدیش اینه که هر کی هر چی بگه قبول میکنه دهن بینه 

اون موقع دوسش اومد گفت بزنیم تو کار خاک برداری و جاده سازی 

گف کار از من پول از تو ک نشد و بابای من موند و اون یارو ک همه چیو بالا کشید و رفت

😐
اخه طلبکارای داداشم که اصلا مهلت نمیدن اینم یک ماه بدن . آخه چند میلیارد رو چه جوری میشه جمعش کرد تو ...

شغلش چیه

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما کل زندگی مونو ک باختیم هیچ ،موندیم با کلی چک و نزول خوار  خونه و ماشین و زمین رو از م ...

منم به داداشم و زنش میگم برید دم خونه خود خدا اینقدر قشنگ جوابتون رو میده . منم میگم خدایا شکرت که الان فهمیدیم اگه داداشم جلوتر میرفت و پول بیشتر میشد چیکار میکردیم . واقعا میفهمم چی کشیدین چون خودمون هم توی اون شرایطیم 

چون شما رفتین سمت خدا و پول نزول رو از زندگیتون بیرون کردین خدا برکت داده به مالتون . مامانم هم همش میگه خدا خودش برکت بده بهشون 

تخم مرغ عمده میفروشه

مشکلش قابل جبرانه فقط بایدکاملا درمورذش صحبت کردکه اینحا نمیشه دوست داشتین به ای دی من پیام بدین تاتوضیح بدم واستون

@SOKOTshah20

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست