2777
2789
عنوان

میشه بیاین بهم روحیه بدین 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 50 پست
بله خیلی 😢😢

ببین من ۲بارورشکسته کامل شدم وامیدی به هیچ کجام نداشتم من توسن پایین پدرمو ازدست دادم وهیچ پشتوانه متلی یاحساسی دیگه نداشتم روزگارم اشقته بود فراری بودم باهیچ کسی رفت وامد نمیکرذم فکرخودکشی اذیتم میکرداز طرفی شهامتشم نداشتم باهرکسی مشورت میکردم وفقط منتظر بودم یکی بگه نمیخواد بدی فرازکن

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست
والا اینقد افسرده و ناراحت و کم انرژی نباش بهشون حال خوب بده بزار بهتر شن الان فقط حال خوب کمکشون می ...

بهشون روحیه میدم . مامان و بابام هم خودشون امید دارن میگن درست میشه . ولی داداشم خودش رو خیلی باخته . میگیم بابا تهش زندانه . کار می‌کنی پول مردم رو میدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی داداش من با این اتفاق خیلی از ادمای دور و اطرافش رو شناخت . فکر میکرد همه خوبن و همه رو به اون چ ...

بابای من خیلی زود اعتماد می‌کرد بعد داستان ها ی کوچولو محتاط تر شد ولی مامانمم خیلی عوض شد 

😐
بهش بگید تمومش کنه نزول پولشو نده  باورت نمیشه بابای من وقتی جلوی یارو وایساد گف نزول نمیدم هر ...

نه دیگه نزول نمی‌ده . اونا هم راضی شدن اصل پول رو بگیرن . می‌دونی داداشم یبار که پول لازم بوده مجبور بوده یه چک چهار میلیاردی داده تا پونصد میلیون بگیره از این چک می‌ترسه میگه اینو اگه می‌گرفتم ازش بقیه اش رو قانونی میرفتم جلو 

نمبدونم راسته یا نه میگن توی دادگاه اگه بفهمن پول نزول کردی باید همون اندازه پول رو به دادگاه هم بدی و باید ثابت کنی که الان چیزی نداری و شاهد ببری 

ببین من ۲بارورشکسته کامل شدم وامیدی به هیچ کجام نداشتم من توسن پایین پدرمو ازدست دادم وهیچ پشتوانه م ...

شغلتتون چی بود ؟ بعدش چیکار کردین ؟ چقدر بدهی داشتین . میشه توضیح بدین 

بدبختی ازشون دورم

یه مدت برو پیششون

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
نمیشه . شوهرم هم اینجا تنهاست 

پس با تلفن حرف بزن مدام در تماس باش

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
شغلتتون چی بود ؟ بعدش چیکار کردین ؟ چقدر بدهی داشتین . میشه توضیح بدین 

پخش ارایشی داشتم.

همه بهم گفتن فقط یک راه داری سرکارت باش وقبل اینکه طلبکارها بیان سراغت توبهشون زنگبزن وموضوع بگو وخواهش کن بهت مهلت بدن من بعداز کلی اشفتگی وفراروقتی دیدم چاره ای ندارم همون کارو کردم.......

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست
اگه بدونی چقدر خدا و ائمه رو صدا میزنم . شما چک داشتین دست مردم ؟ چیکار کردین با اون اوضاع؟

ببین ما کل زندگی مونو ک باختیم هیچ ،موندیم با کلی چک و نزول خوار

خونه و ماشین و زمین رو از مون گرفتن ما موندیم کلی چک

کار بابامم اصلا انگار هیچ شده بود فک کن بابامم تا قبل نزول گرفتن هر روز حدود ۷۰ تا ماشین میفرستاده بعد از نزول شاید هفته ایی یکی دو تا 

از طرفی نه در آمد داشتیم نه کار 

خدا میدونه چی کشیدیم بابام تو چهل سالگی دو بار سکته کرد آنقدر که فشار روش بود 

مامانم واسه اینکه دو هزار تومن کرایه نده پیاده میرفت ولی الان خداروشکر یه ماشین صفر زیر پاشه چقد فقط النگو داره چند تا سرویس طوری ک همه زن های فامیل تو کف طلاهاشن خونه و زندگیش هم هیچی کم نداره و من مطمئنم همه این ها هدیه های خدا به ماست برای صبوری و شاکر بودن مون تو هر لحظه  

قشنگ یادمه اون موقع تازه گوشی هوشمند اومده بود باورت نمیشه آرزوم بود ی گوشی هوشمند داشته باشیم الان بالاترین مدل ایفون دستمه 

فقط شاکر خدا باشید و از خودش کمک بخوایید‌

😐
پخش ارایشی داشتم. همه بهم گفتن فقط یک راه داری سرکارت باش وقبل اینکه طلبکارها بیان سراغت توبهشون زن ...

اخه طلبکارای داداشم که اصلا مهلت نمیدن اینم یک ماه بدن . آخه چند میلیارد رو چه جوری میشه جمعش کرد توی یه ماه . من داداشم الان صفر صفره پول ندارن برای مغازه اش بار بخره