2777
2789
عنوان

همسایه فضول

299 بازدید | 7 پست

همسایه ما خودش اصلا رعایت نمی کنه ساعت ده صبح سرش رو از پنجره می کنه بیرون داد و بی داد بعد خودش دم دقیقه میاد دم خونمون که سر و صدا دارید در صورتی که ما سر و صدا نداریم و توهم میزنه خیلی فضول تا حدی که پشت پنجره وایمیسته ببینه این چی میگه اون چی میگه...

یه بار طوری داد و بی داد کرد با شوهرم که صداش کل محله رفت...آبرومون رو برد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما یه همسایه داشتیم یبار اومد جلو در گفت هر روز ساعت ۴ عصر یه بچه تو خونتون میدوعه اینور اونور صداش میاد خونه ما

درحالی ک ما بچه نداشتیم شوهرمم روزا سرکار بود

منم یه عروسک داشتم اوردم گفتم عه لابد اینه قول میدم بزنمش از این به بهد صدا نکنه شما راحت بخوابی 😂

دیگ اون همسایه رفت که رفت نیومد جلو در 

Be happy ; you can
ما یه همسایه داشتیم یبار اومد جلو در گفت هر روز ساعت ۴ عصر یه بچه تو خونتون میدوعه اینور اونور صداش ...

برای ما پیش اومده طبقه بالایی خیلی بچش می دوید و جیغ میزد اما بعدا فهمیدیم صدا از واحد کناریشونه یعنی بالای سر ما نبودن دقیقا، البته ما تذکرم ندادیم 

برای ما پیش اومده طبقه بالایی خیلی بچش می دوید و جیغ میزد اما بعدا فهمیدیم صدا از واحد کناریشونه یعن ...

اتفاوت صدا از واحد بالایی ماست ... بچه اونها همش می دونه و تو خونه بسکتبال بازی می کنه