2777
2789
عنوان

اگه شما بودین

148 بازدید | 23 پست

میخوام ببینم اگه جای من بودین چ واکنش نشون میدادین 

پسر عموم چند سال نقش ی ادم عاشق پیشه دل خسته رو برام بازی میکرد همش میگفت پول ندارم خونه ندارم و گرنه میومدم خواستگاری  رسمی .تازه میخوام مستقل بشم (مغازه جدا)بزنم همه پس اندازمو باید بدم وسیله بخرم ب مامان بابام گفتم تورو میخوام ولی میگن تو پول نداری دختر مردم بدبخت میشه.بابام موافقه مامانم نه..ب پام بمون تا اوضام خوب بشه  بعد بره دختر خالشو نامزد کنه و همه جا بگه من اینو میخوام ..یه حس گنگ دارم من بازیچه بودم سرگرمی بودم خیلی خرم یعنی ..برم بگم مبارکت باشه مرد نیستی تو...چیکار کنم همش گذشته جلوی چشممه دلم میخواد هر جا میشینم پتشو بریزم رو اب..اخه تو ظاهر ادم خیلی محجوب و درسته ولی خیلی بد ذاته.چن سال با من بازی کرد ادای آدامای خوبو بازی کرد برام ...دارم از درون آتیش میگیرم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترخوب بهترین کار اینه که سکوت کنی  پیشرفت کنی   نذاری که غصه تورو از پا دربیاره  رو ب جلو باشی

الان هرچی بگی هیچکس حرفتو باور نمیکنه و میذارن پای حسودی

درضمن گفتنش سودی برات نداره

در مورد خوشبختیش هم خیالت راحت  زمونه پدرشو درمیاره

تو این مدت خواستگار خوب داشتی که به خاطرش ردش کنی؟ چرا حرفاشو یادش نمیاری؟ 

بله خیلی ..چن ساله دم گوش من دم از عشق میزد .منم گفتم چقد خوب خداروشکر یکیم عاشق من شد .یزار ب احساسش احترام بزارم..نمیدونستم اینجوری میشه الان من ۲۴سالم شده دیگه کیس مناسب ندارم اینا ب کنار مهم نیست ..الان میخوام بدونم چراااا چرااا نقش بازی کرد چی تو ذهنش بود همش میگم بزار پیام بدم بعد میگم نه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خوب وقتي رفت دختر خالشو گرفت در ارتباط بودين ؟يا كات كرده بودين

همیشه در ارتباط بودیم ما .همیشه ب بهونه های مختلف پیام میداد بعدش خودش شب میلاد امام علی پیام داد ک خوش بحال بابات چی خریدی کلا حرف زدیم برای عید ک پیام داد تبریک عید گفت .گفت تو اولین نفری هسی ک تبریک گفتم و بعدم گفت ی چیزی میگم فعلا کسی نمیدونه من شب میلاد نامزد کردم این مال پارساله .بعدش گفت الکی گفتم .الان فهمیدم راست گفته چون تو بیوش زده .از عمم پرسیدم گفت اره نامزد کرده

خدا ازش نگذره عوضیییی

اتفاقا نماز روضه اش ترک نمیشه همش میره مشهد .محرما میره کربلا ..شیطان صفت عوضی

اتفاقا نماز روضه اش ترک نمیشه همش میره مشهد .محرما میره کربلا ..شیطان صفت عوضی

پ چرا این همه بازیت داد کاش ما دخترا ساده نبودیم 

صبور باش که اعجاز صبر هم یعقوب به وصل رسانید و هم زلیخا را 🌹🌱

دخترخوب بهترین کار اینه که سکوت کنی  پیشرفت کنی   نذاری که غصه تورو از پا دربیاره  رو ...

شاید از اولم اونو میخواسته من سرگرمیش بودم مگه میشه ادم یکیو بخواد بره کس دیگه ای رو بگیره ..پس چجوری حالش باهاش خوبه .حتما از اولم اونو دوس داشته .

مطمئن باش خوش شانسی و جغد شوم رو شونه دختر خالش نشسته😂

اینکه صد درصد معلومه اینقدر ک فک میکردم ادم حسابی نیست .‌‌‌‌‌‌‌‌ظاهرش فقط خوبه از درون  ی ادم بد ذات و کثیفه

شاید از اولم اونو میخواسته من سرگرمیش بودم مگه میشه ادم یکیو بخواد بره کس دیگه ای رو بگیره ..پس چجور ...

ولش کن

سگ محل کن

انگار نه انگار اتفاقی افتاده

تیغ بیمحلی از همه چیز برنده تره

پیام بده و بپرس... 

اخه میگم اینجوری شخصیتم میاد پایین بعدم از واکنشش میترسم شاید اصلا جواب نده یا دوباره دروغ بگه ..فکر نکنم درست باشه