2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا ربطی ب اسپری و مسواک نداره 

من ی رفیق داشتم خیلیم رعایت میکرد اما وحشتنااااک دهنش بود میداد فک کنم مشکل یوقتایی از معدس 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
نه اینو نمیدونم.میشه بیشتر توضیح بدی

ته حلقت تو لوزت یه چیزایی سفید رنگ که ممکنه یکمش معلوم باشه بشدت بد بو هس ....ورکتر گوش و حلق و بینی میتونه تشخیص بده که داری یا نه

که داشته باشی شاید عمل کنن

منکه دکتر رفتم و هیشکی متوجه نشد چیه.میگم اسپری بگیرم بزنم .خصوصا صبحای زود که از خواب پا میشم

هرشب قرقره کن و ببین سنگ لوزه داری یا نه و اینکه هروقت حس کردی دهنت بو میدا مسواک بزن مخصوصا رو زبونت تا دهنت آلوده به میکروب نشه و کم گم عادت کنی دیگه بو نمیده دهنت به شرطی و رعایت کنی

مشکل گوارش و هاضمه نداری؟ سنگ لوزه نداری؟ 

سرکه رقیق شده با آب و نمک هر از چندگاهی قرقره کن

مسواک بزن نخ دندون استفاده کن و زبونتم بشور 

خوردن گلاب و سیب هم خوب هست 

غیبت نکن ناسزا نگو گفتن یه سری اذکار هم تاثیر داره مثل صلوات ولا اله الا الله و...

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
از کجا بدونم

اول بهداشت دهانتو رعایت کن اگر نرفت حتما معده است بوشون هم متفاوته

معمولا بوی عفونت دندون شبیه دشویی طوریه

کاربر آقا هستم متاهل و سن بالا اینجا هم دنبال یادگیری چیزی نیستم برای فان و سرگرمی میام البته اگر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم🌹اگر بهشت را در زمین نیافتی در آسمان هم نخواهی یافت 🌹