2777
2789

من میخوام ببخشم و کلا فراموش کنم ...ولی نمیشه 

بچه ها من خیلی فراموشکارم و هیچ بدی یادم نمیمونه یعنی شاید فوقش نیم ساعت طول بکشه ...بعد کاملا یادم میره و اون دلخوری و قهر دیگه هیچ معنی برام نداره...ولی نمیدونم چرا این فرد رو نمیتونم ببخشم ...شاید چون خیلی زیاد دوسش داشتم و زیادی برام عزیز بود انتظار نداشتم دلم رو بشکنه..شاید برا همین نمیتونم فراموش کنم 

ولی دیگه خسته شدم از این سنگینی که تو دلمه ...میخوام رها بشم ...میخوام ببخشمش و فراموش کنم 

لطفا بیاین راهکار بدین 😔

من بخشیدم ولی باهام بدتر کرد

منم مثل توام تا حالا از هیچکس کینه ب دل نگه نداشتم و فراموش کردم ولی این ی نفر خیلی بهم نزدیک بود و ضربه ی محکمی بهم زد

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه منم چندنفر رو هیچ وقت نتونستم ببخشم،چون هیچوقت از اشتباهاتی که کردن پشیمون نیستن و حتی اگر شرایطش جوربشه بازم همون رفتارها رو میکنند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگه اون فرد جلو چشمت باشه چی

من تو معاشرت لحظه ای هستم،ینی همون روز یا ساعت رو فقط سپری میکنم،و وقتی همه خوشحال باشن یا مثلا اون آدم مهمونم باشه دیگه به کاراش فکر نمیکنم،پذیرایی میکنم و معاشرت

Nop
من بخشیدم ولی باهام بدتر کرد منم مثل توام تا حالا از هیچکس کینه ب دل نگه نداشتم و فراموش کردم ولی ا ...

منم ...اون میدونس من قهر تو دلم نمیمونه و بارها بخشیدمش  ولی از این موضوع سواستفاده کرد ...تا جایی که حتی به خودش زحمت نداد عذرخواهی کنه چون فکر میکرد بازم میبخشم...ولی برای همیشه منو از دست داد

انقد به احساسم لطمه زده که دیگه میترسم با کسی رفیق بشم

دلت نمیخواد ببخشی؟  

اوایل چراولی الان نه،نمیدونم بعدهانظرم عوض میشه یانه ولی درحال حاضرحتی دوست ندارم اسمشم بیارم،چون همیشه جای زخم هایی که ازش خوردیم میسوزه،نمونش امروزکه خواستگارداشتم بایدکنارم میبود،بایدبرام پدری میکردولی درعوض شده بابای دوتادخترکه نه ازخونش هست نه ازوجودخودش!

متاسفانه منم چندنفر رو هیچ وقت نتونستم ببخشم،چون هیچوقت از اشتباهاتی که کردن پشیمون نیستن و حتی اگر ...

آره این آدمو خیلی حرصی میکنه... 

ولی وقتی با خودم فکر میکنم میگم چرا همچین آدمی باید ذهن منو مشغول کنه ؟ قطعا لیاقت اینو نداره که حتی حس تنفر رو خرجش کنم چون تنفر هم احساسه....دلم میخواد کلا فراموش کنم و سبک بشم ...دلم نمیخواد از کسی بدم بیاد ...حس بدیه

ولی نمیدونم چطوری کاش راه حلی داشت 

خوشبحال اونایی که باگذشتن یعنی کینه ی یه نفر تو دلم داره میسوزوندم روز و شبم رو سیاه کرده تو رو خدا ...

با خدا معامله کن 

بگو خدایا با اینکه سختمه ولی فقط و فقط بخاطر تو میبخشم و در عوضش ازت میخوام مرهم قلبم باشی ..خریدار این دل شکسته ام باشی ...دستمو بگیری 

اینطوری یکم سبک میشی و مطمئن باش خدا کمکت میکنه 

ولی خب ممکنه اون دل شکستگی یه مدت بمونه ...دل منم شکسته 💔 با اینکه زبانی بخشیدمش ولی سنگینیش رو دلمه ...کاش کلا فراموش کنم 😔