2789
عنوان

سوال+۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1137 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم  تو کار ه بعضی این دخترای مجرد،  اخه چطور اعتماد میکنن، والا ما  متاهلا  با شوهرای شرعی خودمون  انقد راحت نیستیم که  این دخترای  بی فکر  با پسرای غریبه میریزن روهم😒😒😒😒😒

🥲

کاش یه روزی برسه که دخترا انقدر در حد مریض گونه به فکر ابرو نباشن چه دخترایی که به خاطر دختر بودن ایندشون تباه شده خاک تو سر هرچی خانواده تعصبی

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

من یکیو میشناسم تا حالا سه بار بکارتشو ترمیم کرده. 

الانم چند سالی هست ازدواج کرده و موفق و خوشبخته

برا شکایت هم فک کنم خانوادش بفهمن خو

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
چقدرخودشون روبی ارزش میکنن البته عواقبش برای دخترهابیشتره تاپسر،بعدچه دل وجرئتی دارندکه فیلم هم میگی ...

بد دوره ای 

من روم نمیشه با داداشم زیاد حرف بزنم بعد اینا... 

خدا رحم کنه

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
حالت خوشه؟؟؟؟؟؟؟؟

😳

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
اره والا من حتی میترسم به صورت پسرا نگا کنم این نیره رابطه برقرار میکنه

یارو با مردی که باش نامزده اسمش تو شناسنامه اشه میترسه رابطه کامل داشته باشه 

اون وقت این رفته به یه پسره غریبه ک نامحرمم هس .......🧑‍🦯