2777
2789
عنوان

دعوااااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 57 پست
فک نکنم خیلی کله خره😭

اگه کله خر بود که مست نمیکرد بدون مستی هم میتونست ناراحتیش بروز بده این بیشتر شبیه بچه ضعیفاست

ادمای به قول نو کله خر هنوز یه پله از ضعیفا جلوترن و قابل تحمل تر

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
کاش میداشتم هر روز میزدم فحشم میداد حیف که ندارم منو خواهرام حسرتش موند ب دلمون 😔

همینطوری یه چی میگی😭😭😭

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیزی نیست خونسردیتو‌ حفظ کن فقط شماره اون دوس دختر پدسگشو‌ پیدا کن نابودش کننننننننن   فقط پیگی ...

فوش بابا نده هیچ وقت هیچ وقت فوش بابا نده تو که دختره رو نمیشناسی شاید به خاطر همین موضوعات کات کرده

الهی داداشت رو گفتم ، حالا اومد خونه برو از دلش دربیار غرورش شکسته از دوتا دختر ضربه خورده امروز 😄

😂😂

فوش بابا نده هیچ وقت هیچ وقت فوش بابا نده تو که دختره رو نمیشناسی شاید به خاطر همین موضوعات کات کرده

کاش به پدرش فوش نمیداد

آخه بابا نداره😭

پیش رفیقش احوالش پرسیدم گفت خوبه😭

خداروشکر

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اولین بارم بوده گفتم اما اگه بخونی زدم پدسگ‌ واقعا نمیشه گفت پدر سگ گفتم از ته دل هم نگفتم خودمم پشیمون شدم ولی واسه تغییر روحیه استارتر گفتم وگرنه در شخصیت و تربیت من فحش دادن نیست🙂

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اولین بارم بوده گفتم اما اگه بخونی زدم پدسگ‌ واقعا نمیشه گفت پدر سگ گفتم از ته دل هم نگفتم خودمم پشی ...

همونشم نگو حتی واسه دلخوشی یکی دیگه شما با  شخصیت تر از این هستین که این کار کنید