2777
2789
عنوان

دعوااااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 57 پست
بابام رفیقاش و می‌شناخت بد نبودن ایشالا اگه پسر دار شدی سالم و عاقبت بخیر شه

انشاءالله. قصدشو ندارم بیارم چون شوهرمم خوب نیس خیانتکارو... همه کارست🤕

من یه مامان آرمی هستم و۲۶سالمه😇تیکر تاریخ خرید ماشینمونه🤏
بدنش قرمز شد😭

چن سالشه که با دمپایی زدیش کافر؟ داداش نعمت خیلی خوبیه قدر داداشاتونو بدونین من برادر ندارم همش حسرت میخورم

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی؟ داداشم۱۷ دختره۱۶

۱۷ ساله مست کرده؟! یا ابولفضل😐 من فک کردم الان ۲۷ /۲۸ سالش باشه

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

چیزی نیست خونسردیتو‌ حفظ کن فقط شماره اون دوس دختر پدسگشو‌ پیدا کن نابودش کننننننننن فقط پیگیر داداشت‌ باش جایی نره خدایی نکرده بلایی سرش نیاد تو سعی کن جو خونه رو آروم کنی عیب ندارع گل دختر ناراحت نشو انشاالله ک هیچی نمیشه 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

چن سالشه که با دمپایی زدیش کافر؟ داداش نعمت خیلی خوبیه قدر داداشاتونو بدونین من برادر ندارم همش حسرت ...

بهتر که نداری😭

همش جلو همه ضایعم میکنه

فحشم میده

میزنتم

بازم بگم؟

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌
چیزی نیست خونسردیتو‌ حفظ کن فقط شماره اون دوس دختر پدسگشو‌ پیدا کن نابودش کننننننننن   فقط پیگی ...

پیش رفیقش احوالش پرسیدم گفت خوبه😭

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌
بهتر که نداری😭 همش جلو همه ضایعم میکنه فحشم میده میزنتم بازم بگم؟

کاش میداشتم هر روز میزدم فحشم میداد حیف که ندارم منو خواهرام حسرتش موند ب دلمون 😔

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤