2777
2789
عنوان

زنگ زدن ک برنده قرعه شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 21 پست

کلاه برداری هست  گول نخوری ده سال پیش از بابای من ۱۰۰ تومن زبون بسته رو از چنگش در آوردند و گفتند برید جلوی خودپرداز بعد حسابش رو خالی کردند حتی صداش از رادیو هم پخش شد. دیگه بلاک کن جوابش رو نده 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همش الکیه میارن دم در خونت بزور میکنن تو پاچت 

اون سالا که من بچه بود یکی همینجوری یه دستگاه کاهنده برق و سنسور آتش سوزی کرد تو پاچه بابام 

زنگ زد گفت برنده شدی 

آدرس گرفت اورد 

اولش رایگان بود 

ولی اون موقع 200 گرفت 

سنسور آتش سوزی خراب بود...

کاهنده برق هم خودش برق مصرف میکرد و دو ماه که وصل بود پول برقمون از ماه های قبل بیشتر اومد🤣😅

یه بار دیگه هم زنگ زدن به بابام گفتن سیم کارت برنده شدی نمیدونم با یه سال اینترنت رایگان و سیم کارت دائمی یه سال رایگان و فلان اون موقع خیلی سال پیش 90 تومن گرفت وقتی که سیم کارت 10 تومن بود تازه یه دونه سیم کارت هدیه هم روش میدادن 🤐 

هیچی بابام اون سیم کارتو گرفت دیدیم از این اعتباریا هست اینترنت نداره در واقع همون سیم کارت ده تومنی بود با این تفاوت که این اون سیم کارت دوم هدیه رو نداشت تازه فعال هم نبود😵

یه باری هم یه آقای خیلی باکلاس اومد تو کوچمون گفت وسایل خونتونو بیمه کنین (آبگرمکن و هود و یخچال و کولر و پنکه و ...) تا وقتی خراب شد ما براتون درست کنیم خداروشکر این بار بابام نبود و مامانمم گول نخورد😅🤣 چندتا از همسایه هامون اون سالها 500 هزارتومن دادن تهش هرچی زنگ زدن کسی جواب نداد بهشون🤐😵