2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه کدوم کادو بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 41 پست
خب وقتی هزینه کت و شلوار واستون زیاده، همون حوله بگیرین دیگه. خیلی هم خوب و کاربردیه. کلا وقتی طرف ...

اخه میدونی میگم نکنه حوله زشت باشه شاید کت و شلواره با ارزش تره ک از مامانم پول بگیرم تا ی مدت دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد همسر منم نزدیکه بین برس حرارتی و هنزفری بلوتوثی موندم...جفتشم حدود ۱ تومن

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
جدي من پسر تيرماه دارم هيچكي نميتونه بمن بگه بالا چشمت ابرو ميزنه داغونش ميكنه خخخ دوستم گفت تيرماهي ...

اره بخدا گاها میگه من فقط مادرم واسم مهمه و وسلام تواین دوسال عقدمون دوبار ازش شنیدم دیگ فهمید خیلی این حرفش میزنه تو ذوقم نمیگه😂😂

اخه اونجور گفت منم گفتم دیگ حرف و خواسته تو واسم بی ارزش میشه چون خودت عقل نداری حرفت حرف مادرته از این به بعد مادر منم هرچی بگه دقیقا همونجور میشم من😂

تولد همسر منم نزدیکه بین برس حرارتی و هنزفری بلوتوثی موندم...جفتشم حدود ۱ تومن

باز با هزینه کیک و شیرینی و تدارکاتش ۴۰۰_۵۰۰دیگ‌خرج میشه 

ولی من بین این دو گیر میکردم هنذفزی میخریدم🤩

باز با هزینه کیک و شیرینی و تدارکاتش ۴۰۰_۵۰۰دیگ‌خرج میشه  ولی من بین این دو گیر میکردم هنذفزی ...

منم بیشتر به هندزفری فک میکنم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
اخه میدونی میگم نکنه حوله زشت باشه شاید کت و شلواره با ارزش تره ک از مامانم پول بگیرم تا ی مدت دیگه

خودت اخلاق شوهرتو بهتر میدونی، ناراحت میشه از این کادو؟

خیلیا کادویی که لازم دارن و‌کاربردی هست رو دوست دارن، زشت هم نمیدونن.

مخصوصا بین زن و شوهرها.

شاید این کادو واسه دوستتون یا شخص دیگه، زیاد مناسب نباشه، ولی هدیه به شوهر به نظر من که مشکلی نداره.

از نظر ارزشی که اره، کت و شلوار با ارزش تره. ولی خب با قرض و سختی و ... باید شرایطو بسنجی خودت.

اره بخدا گاها میگه من فقط مادرم واسم مهمه و وسلام تواین دوسال عقدمون دوبار ازش شنیدم دیگ فهمید خیلی ...

انگار دست خودشون نيست اذيتش نكن من با پسرم تو خوراكي شريك بشيم منو ميكشه انقد ميگه تو بخور به غلط كردن ميفتم هي ميگه سير شدي تو بخور