2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه کدوم کادو بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرون واسم تموم میشه اینجوری باید از یکی پول قرض بگیرم

خب همون حوله بخر، چرا خودتو بندازی تو قرض آخه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

کت و شلواری اون قیمتی که گفتید به درد نمیخوره همون حوله رو بگیرید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی گرون واسم تموم میشه اینجوری باید از یکی پول قرض بگیرم

عزیزم کت شلوار خوب الان بالای ۶ تومن هست 

۱۲۰۰ اینا حنسش خوب نیست 

ساعت

ادکلن 

حوله 

کیف دستی‌چرم 

پیرهن مردانه

کفش

بخدا از هپشون حداقل ۴ تا داره بگیرم هی انبار میشه استفاده نمیکنه مدشم میره

پس همون حوله خوبه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
خب هر دو  ولی کت شلوار گرون تموم میشه یکم

خب وقتی هزینه کت و شلوار واستون زیاده، همون حوله بگیرین دیگه.

خیلی هم خوب و کاربردیه.

کلا وقتی طرف چیزی رو لازم داره و همون رو هدیه بگیره، خوشحال میشه.

بله دقیقا همینجوره و یکی از رفتاراشه ک منو خیلی اذیت میکنه😑

جدي من پسر تيرماه دارم هيچكي نميتونه بمن بگه بالا چشمت ابرو ميزنه داغونش ميكنه خخخ دوستم گفت تيرماهيا اينجورين