2777
2789
عنوان

پیتزا

117 بازدید | 15 پست

کسایی ک حرفه ای بلدن میشه یادم بدن من دیشب درست کردم چرا خمیرش خشک شد تودستگاه مثلا خمیرش اماده گرفتم 

میشه برام بگیرچحوری درستش کنم باموادش

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اماده بگیری بیشتر میارزه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

المنت پایین زیاد نباید روشن بمونه زیرشم ی اب جوشیده بزار

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

من خمیر نون بربری میخرم

خودت میخوای درست کنی تو نت دستور خمیر جادویی بزن درست کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

شیرولرم یک پیمانه_ آردسه پیمانه_ مخمریک قاشق غ _نمک یک قاشق چ _شکرچهارق چ  _روغن مایع شش قاشق چ_ی دونه تخم مرغ

تخم مرغ کمی هم بزن بقیه مواد اضاف کن ارد آخربریز ورز بده بذار یک ساعتی جای گرم

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
نون پیتزاهای آماده معمولا مثل بیسکوییت میشن  خودت خمیرشو درست کنی بهتره

اره خشک خشک شد

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

المنت پایین زیاد نباید روشن بمونه زیرشم ی اب جوشیده بزار

من دستگاهم فقط بالا المنت داره الان چندروزجدیده گرفتم بنظرم باید پایین بالا باشه

شیرولرم یک پیمانه_ آردسه پیمانه_ مخمریک قاشق غ _نمک یک قاشق چ _شکرچهارق چ  _روغن مایع شش قاشق چ ...

بعدموادش بایدتفت بخوره یان اینجوری گذاشته میشه

بعدموادش بایدتفت بخوره یان اینجوری گذاشته میشه

ن بزار یه جای گرم ک یکم بالا بیاد حجمش بیشتر شه

بستگی ب مخمر داره من ک درست میکنم ۱ساعت تا ۱ساعت و نیم میزارم

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔

این خمیری که من میگمو درست کن عالی میشه خیلی هم ساده اس

۱ لیوان شیر ولرم (یا آب. فرقی نداره )رو بریز تو یه کاسه ۱ قاشق شکر بریز و ۱ قاشق و نیم(قاشق غذاخوری) خمیرمایه و همش نزن وسرشو بذار به مدت ۱۵ دقیقه صبر کن تا عمل بیاد

بعد تو یه ظرف گود دوباره ۱قاشق شکر نصف قاشق چایخوری نمک و ۵ قاشق روغن بریز مخلوط خمیر مایه رو اضافه کن و بعدهم ۳ لیوان آرد اضافه کن و انقدر ورز بده تا جاییکه دیگه به دستات نچسبه بعد خمیر رو گرد کن روشو با روغن چرب کن و سلفون  بکش روی ظرف و بذار یه گوشه حدود ۱ساعت استراحت کنه و پف کنه

وقتی   خمیر آماده شد کف قالبتو کاغذ روغنی بذار خمیر رو پهن کن بعد روشو  سس گوجه فرنگی بمال و بعد کمی پنیر پیتزا

بعد از اون مواد پیتزا رو بریز لایه لایه و در آخر پنیر پیتزا بریز روی موادت و بذار فر 

به قول " شاملو "  ما شکیبا بودیم ... و این است آن کلامی که ما را به تمامی ، وصف می تواند کرد ... "
من دستگاهم فقط بالا المنت داره الان چندروزجدیده گرفتم بنظرم باید پایین بالا باشه

عکس؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده