2821
2789
عنوان

دلم گرفته🥺

139 بازدید | 15 پست

اگه شما به جای من بودین چکار میکردین

من وقتی نامزد کردم مادر شوهرم خیلی باهام خوب بود .ولی وقتی عقد کردم خودشو نشون داذ جلو بقیه ادا خندمو درآورد .چند بار اول عقدمون رفتم خونش صورت میشد اصلا دوست نداره من تو خونش برم.از لباسام عیب میگیره‌.منم وقتی دیدم دوست نداره برم تو خونش .منم نرفتم بنظرتون کار درستی کزدم؟الان ۳ ماهه ندیدمش

بعد همش قربون صدقه شوهزم میره .همش حرص وجوش میخورم.همش تو دوران مجردی دوست داشتم همه دوستم داشته باشن .ولی هیچکدوم از خانواده شوهرم منو دوست ندازن منم ازشون زده شدم نمیخوام ببینمشون بهم حق میذین یانه چکارکنم بنظرتون؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشید نامزدی فرقش  با عقد چیه ؟ و چند وقت طول میکشه ؟

نامزدی برای اینه که همو بشناسیم وبستگی به خانواده ها داره که چقدر وقت بدن برای شناخت  و هنوز خطبه ای جاری نشده .ولی عقد دیگه خطبه جاری میشه و زن وشوهر میشیم

بی تفاوت باش من اوایل ازدواجم فقط درگیر بودم چطور خوب باشم مورد تایید مادرشدعرم باشم بعد دیدم چه اشتباه بزرگی میکردم الان سعی میکنم خودم باشم خوش باشم به جهنم ازم خوشش بیاد یانه مهم نیست 

پس زودتر خودتو جمع کن البته شوهرمن نقش داشت ازم خیلی ایراد میکرفت مثلا میگغت مادرم اینطوری گفت منم ت ...

اره شوهر منم هرچی مادرش میگفت میومد به من میفگت.الانم شوهرم داره خونه میسازه ماذرشوهرم از صبحی ساعت ۵ تا الان کنارشوهرم بوده رفته برا شوهرم کلاه خریده😪

2790
2823
2791
2779
2792