2777
2789
عنوان

امروز آشم شور شده بود😰

581 بازدید | 16 پست

سلام کدبانوهای گل.

خیلی وقت بود هوس آش رشته کرده بودم اما از اونجایی که هوا گرمه نپخته بودم.

تا اینکه دیشب با وزش باد شدید و خنک شدن هوا فورا رفتم سراغ خیسوندن حبوبات😃

امروز همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه نمک زیاد ریختم تو آش🤧

اول یکم آرد برنج تو آب حل کردم و اضافه کردم تا یکم شوریشو بگیره اما فایده نداشت.

بعد کمی  دیگه لوبیا خیس خورده داشتم سریع تو زودپز پختم و اضافه کردم. اما بازم شور بود😰

تا اینکه یهو یادم افتاد یه کاربر سایت گفته بود وقتی عدس پلوش شور شده توش کمی سرکه ریخته.

منم کمی سرکه اضافه کردم و در کمال ناباوری شوریش گرفته شد😃

کلی خوشحال شدم و گفتم اینجا بگم که اگه این بلا به سر کسی اومد بدونه چیکار کنه🥰

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چه جالب مقسی 👒💄🙋

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

چندتا تکه سیب زمینی خام هم شوریه غذا رو میگیره

سیب زمینی دیشب خریدم کیلویی ۱۸

حیفم میومد بریزم تو آش طعمشم خراب بشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
آره واقعا😃

نوش جونت چه خوب که شوریش گرفت شد 😍😊

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

طعمو تغییر نمیده فقط نمکو میکشه 

یه بار همسایمون برام آش فرستاده بود توش تکه های سیب زمینی بود و خیلی بد مزه بود.

مطمئنی مزشو تغییر نمیده؟

یه بار همسایمون برام آش فرستاده بود توش تکه های سیب زمینی بود و خیلی بد مزه بود. مطمئنی مزشو تغییر ...

اون آش خودش بدمزه بوده من خودم بارها امتحان کردم و بعد سیب زمینی هارو بیرون میارم نمیزارم بمونه تو غذا

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*