2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست
من گفتم بابا متاسفام برات این چ طرز صحبت با بچس

از فکرش بیا بیرون خودتو بیشتر از این ناراحت نکن

باباتم حتما پشیمونه ، برو برا داداش یچیزی که دوست داره بخر ببرش بیرون که یادش بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فکرش بیا بیرون خودتو بیشتر از این ناراحت نکن باباتم حتما پشیمونه ، برو برا داداش یچیزی که دوست د ...

ارع همین کارو میکنم الان اجیش بمیره براااش

ای بابا ببین جوریع ک الان 14سالمه دارم نقشه خودکشی میکشم

نه آجی جون تو زندگی، هزارجور آدم پیدا میشه با هزار ویژگی شخصیتی مزخرف، آدم اگه بخواد با هر کدومشون همچین فکرایی بکنه که ضعیفترینه ، یادت باشه هیییییچ وقت ضعیف نباشی ، فکر خودکشی فقط تو ذهن آدمای ضعیفه که با هر چیزی زمین میخورن

به جرئت بهت میگم همچین آدمی چه بخواد پدر چه مادر چه برادر چه چه چه هرکس دیگه ای باشه تو زندگی همههههه هست مطمئن باش 

من خودم بابام کم عصبانی میشه ، اما حین عصبانیتش حرف و حرکت زیاد میزنه که خودم دلم میسوزه و گریم میگیره، اما هیچ وقت تو  بدترین شرایط هم تو فکر خود کشی که حتی فکرشم بده نمی‌رم ، اگه بخوای به این واقعه های روزمره هر روز فکر کنی پس نشون میدید هیچچچچچ چیزی تو دنیا برات مهم تر از حرفهای بابات یا کسی که ناراحتت کرده نیست

تو بایدددددد به چیزای دیگه فکر کنی

سعی کن فراموشکار باشی اینطوری خود به خود به سمت چیزای مهم و بدست آوردن اهدافت حرکت میکنی

بدون با خودکشی به اندازه ی سالهایی که قرار بوده عمر کنی ولی خودت عمر خودت رو تموم کردی ، تو اون دنیا زجر میکشی و پشیمان میشی

قول بده از این به بعد قدرت بدست بیاری یه اروزیی کن و برو به سمت بدست آوردنش 

نه آجی جون تو زندگی، هزارجور آدم پیدا میشه با هزار ویژگی شخصیتی مزخرف، آدم اگه بخواد با هر کدومشون ه ...

ارع عزیزم راس میگی عشقمم هم همینو میگه بهم همچین حرفی هم بزنم خیلی ناراحت میشه ازم

بدون با خودکشی به اندازه ی سالهایی که قرار بوده عمر کنی ولی خودت عمر خودت رو تموم کردی ، تو اون دنیا ...

باشه عزیزم راس میگی حالا من کلی برا آینده تصمیم دارم