سلام دوستان..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...میخوام یه موضوعی با شما مطرح کنم😊..شاید تاپیکم طولانی به نظر برسه ..لطفا یکم وقت بذارید و بخونید و هر تجربهای یا نظری که دارین بگید..ممنون میشم بهم کمک کنید و پیشنهاد بدید😊🙏.(از استیکرهای رنگی استفاده کردم تا حوصلتون سر نره😎😍😋)
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
من یه دختر ۲۰ ساله هستم در یک خانواده متوسط و معمولی و پولدار نیستیم!!..این همه مدت من درگیر درس و کنکور بودم🤓 و الان تمام کردم..ایزی ایزی تامام تامام😁😀
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
من از زمانی که مدرسه تموم کردم فقط درگیر درس و کنکور بودم و پدرم دراومد از کنکور و حالم بهم خورد از درس🤢..بعدش حرفهی خاصی بلد نیستم البته فقط زبان و اونم تازه مدرک خاصی ندارم ولی بلدم تا حدودی..میخوام از این فرصت تابستون☀️☀️ استفاده کنم.واقعا خسته شدم از فاز کنکور و دوساله که من همش درس میخونم و حتی نتونستم از زندگیم لذت ببرم...
🌈☀️🌈☀️🌈☀️🌈☀️🌈☀️🌈☀️🌈☀️🌈
چون تابستون پارسال همش فقط درحال خورد و خوراک بودم و اصلا هیچ پیشرفت و دستاوردی تک زندگیم نداشتم....به فکر مستقل شدنم😍..با خودم فکردم🤔 دیدم قدم اول برا مستقل شدن پول هس🤑🤑🤑 بعدش بتونم با پولام برنامه هام رو اجرا کنم و...
🎵💜🎵💜🎵💜🎵💜🎵💜🎵💜🎵💜🎵💜
البته اینم بگم خانوادهام نمیذارن هرجا برم..باید خودشون با من بیان حتی تا سر بازار هنوزه که هنوز باید باهاشون برم..و واقعا دیدم که زشته تا این سن باهاشون برم بیرون برا خرید و...شما اگه ایدهای دارین برا کسب و کار بگید...حتی اگه شد تا یه میلیون پول دربیارم بازم خوبه ...چون بعدا میخوام با پولام یه کاری بکنم..حالا یکی از این فکرا دستبند سازی البته اونم با مهره..و شیک درست کنم😙😙😙 و بفروشم..میدونم کار کوچیکه ولی خب حداقل حرکتی داشته باشم و پیشرفت کنم👀
🥰🥰🥰🥰🥰
تو دلم صدتا ارزو و هدف دارم به غیر از دانشگاه و فراتر از ان..لطفا نگید اگه بری دانشگاه مستقل میشی بنطرم اینشکلی نیس بعضی دخترا دیدم که لیسانس دارن و به جا هیچ کار نکردن تا حالا و هنوز محدودن..من میخام ازاد باشم..اینم بگم خانوادم بهم گیر میدن ..البته نمیخوام بگم خانواده بدی دارم!!..بعدش اگه یه چیزی بخوام باید براش صف بکشم و از خانوادهام پول بگیرم!!.(دیگه میدونید تا اخر ماه و حقوق).بد نیس..ولی دوس دارم خودم واسه خودم بخرم..تا حالا یه بار هم کافه نرفتم..🙃 با دوستام پارک و اینا نرفتم تا حالا..نمیخوام این حسرتا تو دلم بمونه..البته الان دوستام کم شدن ..فقط دوران دبیرستان دارم...💅
و صدتا کار دیگه!!!!....
💋💋💋💋💋💋💋💋💋
شما بگید چطور و از کجا شروع کنم و زندگیمو بسازم ..میخوام حسابی رو خودم کار کنم؟؟؟
حتی از نظر شخصیتی رو خودم کار کنم زیاد ادم اجتماعی نیستم...