2777
2789
عنوان

آشپزی دخترم

1795 بازدید | 31 پست

دختر دومم چهارده سال و نیمه هست خیلی عاشق آشپزیه یعنی از وقتی تعطیل شده دم به دقیقه میخواد یه چیزی بپزه یا غذاهای جدید توی گوگل یا اینستا می بینه بعد میگه مواد غذاییش رو بخریم تا بپزه یا مثلا صبح رفتم بیرون نزدیکای ظهر رسیدم ناهار رو پخته بود اصلا هم کسی حق دخالت توی نحوه پخت نداره وقتی ام آشپزی میکنه نباید زیاد بریم آشپزخونه وگرنه عصبانی میشه خداییش دست پختش عالیه از منم بهتر غذا رو می پزه اما خب نمیخوام اینقدر خسته بشه.چی بهش بگم بزاره خودم غذا رو بپزم به نظرم براش زیاده انقدر غذا پختن نسبت به منم حساسیت داره موقع آشپزی میگه تو اصلا نیا تو آشپزخونه چون دوست نداره راهنماییش کنم

‌                                                                                         

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ذوقشو کور نکن

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 

نه وقتی خودش میخاد 

چرا این از این کار منعش کنی؟ ممکنه بعدش ول کنه بگه این همه درست کردم چی شد حالا ، ابجیه منم اینجور بود عاشق اشپزی خیلی هم محشر بود غذاش یهو ول کرد گفت واسه همتون میپزم به چشمتون نمیاد و اینا، الان شاید فقط جو نوجوونی گرفتتش🙂

تو آشپزخونه گرم میشه عین حموم میشه ولی ول نمیکنه جمعه رفتم خونه مامانم منو کشت که زود بیایم من یه روش جدید برای قرمه سبزی پختن یاد گرفتم میخوام بپزم

‌                                                                                         

بیدونه ازین دخترا لطفاااا🥹

نه ذوقشو کور نکن بزار انقددد غذا درست کنه تا خودش خسته بشه وقتی با پختن غذا عشق میکنه بزار بکنه بیخودی بهش پیله نکن عوضش کلییی تعریف کن به شوهرتم بگو تعریف کنه ازش چون دخترا بابایی هستن و این محبتو از سمت پدر بیشتر جذب میکنن و ازش بخواه غذا های جدید رو به توام یاد بده اینجوری بهش میفهمونی چقد اهمیت میدی بهش