2821
2789
عنوان

ایدز

593 بازدید | 15 پست

سلام

یکی از اقوام بنده به ایدز مبتلا هست و تقریبا ۱ سالی‌میشه

۵ الی ۶‌ماه پیش درگیر بیماری کرونا شد اما خیلی زود خوب شد و سرما خورد باز سریع خوب شد چطوری ممکنه؟

کار خداست نمیدونم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مطمئن باش دارویی استفاده میکنه که سطح ایمنی بدنش رو شدیدا بالا برده و اون دارو صد در صد گیاهی هست و میدونم اون دارو چی هست البته دوتا داروی اصلی داره که سطح ایمنی بدن رو بالا میبره 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
مطمئن باش دارویی استفاده میکنه که سطح ایمنی بدنش رو شدیدا بالا برده و اون دارو صد در صد گیاهی هست و ...

اصلا معلوم نیست داری زیر پوستی تبلیغ داروی گیاهی که سطح ایمنی بدن رو بالا میبره میکنی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
اصلا معلوم نیست داری زیر پوستی تبلیغ داروی گیاهی که سطح ایمنی بدن رو بالا میبره میکنی

اسم بردم که تبلیغ باشه؟؟؟؟ بله هست چون شما هیچ اطلاعی نداری دلیلی نداره که نباشه تنها در ایران هم درباره اش گفته نشده کلی مقاله بین المللی هست 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
اسم بردم که تبلیغ باشه؟؟؟؟ بله هست چون شما هیچ اطلاعی نداری دلیلی نداره که نباشه تنها در ایران هم در ...

گفتم که زیر پستی یواش یواش به اسمش هم میرسه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
گفتم که زیر پستی یواش یواش به اسمش هم میرسه

این فقط نظر شماست و البته یک نظر عجولانه و احساسی چون هرگز با وجود کاربرهایی شبیه شما من در این باره صحبت نمیکنم جای این مباحث تو این سایت با این سطح از سواد و بینش نیست عزیزم 😉خدانگهدار 

این فقط نظر شماست و البته یک نظر عجولانه و احساسی چون هرگز با وجود کاربرهایی شبیه شما من در این باره ...

کار خوبی میکنی باسواد اینجا جای تبلیغ نیست

این فقط نظر شماست و البته یک نظر عجولانه و احساسی چون هرگز با وجود کاربرهایی شبیه شما من در این باره ...

شما کلا تو همه ی تاپیک ها داری از سطح سواد و فرهنگ ملت ایراد میگیری. احتمالا هذیان بزرگ منشی داری.اگه اینجا در حدت نیست میتونی لغو کاربری کنی

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز